tag:blogger.com,1999:blog-30205796.post5892219741646269950..comments2023-08-19T12:35:12.689+03:00Comments on Annen Arkiset Asiat: Pullatiistai-Anne-http://www.blogger.com/profile/16227856865768900540noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-30205796.post-90723618770756595102007-02-21T20:05:00.000+02:002007-02-21T20:05:00.000+02:00Haydee: Ei aavistustakaan mistä se maidossa lillut...Haydee: Ei aavistustakaan mistä se maidossa lilluttaminen on kotoisin. Liekö joku ruotsalainen keksintö?<BR/><BR/>K: Lämmin kaakao sopii kyllä hyvin pullan kanssa nautittavaksi, mutta en ehkä lilluttaisi pullaa siinä. Kuulostaa aika hard corelta...=)<BR/><BR/>L8: Kiitos selvityksestä. Itsekin mietin että mikä se ero loppujen lopuksi on.<BR/><BR/>Eilen tuli tosiaan nautittua Naantalin pulla - ne ovat loistavia senkin takia että niissä maistuu kunnolla kardemumma.-Anne-https://www.blogger.com/profile/16227856865768900540noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30205796.post-75647446960916775222007-02-21T11:02:00.000+02:002007-02-21T11:02:00.000+02:00Marsipan sisältää vähintään 25 prosenttia mantelia...Marsipan sisältää vähintään 25 prosenttia mantelia ja loppu on pääasiassa sokeria. Vain, jos nimenä on mandelmassa, on sen valmistukseen käytetty vähintään 50 prosenttia manteleita, kuten asiaan kuuluu. Eron tuntee maussa – ja tietenkin myös hinnassa. Marsipaania myydäänkin Ruotsissa lähinnä täytekakkujen päällystämiseen, sillä se ei kuivuessaan halkeile kuten mantelimassa ja kakut pysyvät kauniimpina.<BR/>http://www.kolumbus.fi/rahola/sanastot/m.html#mars<BR/><BR/>Jag vill ha bullar från det soliga Nådendal med sylt, mums!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30205796.post-4418294938784861952007-02-20T20:27:00.000+02:002007-02-20T20:27:00.000+02:00Meillä preferoidaan hilloa. Jos olisi pulla, jossa...Meillä preferoidaan hilloa. Jos olisi pulla, jossa olisi sekä massaa että hilloa, ottaisin sen. Lämmin maito kuulostaa kokeilemisen arvoiselta. Ideaa vois jalostaa hieman pidemmällekin: miten olisi lämmin kaakao? :)<BR/><BR/>Onko mantelimassa sama kuin marsipaani?K.https://www.blogger.com/profile/07912558953768273899noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30205796.post-13713495705074031822007-02-20T18:22:00.000+02:002007-02-20T18:22:00.000+02:00Niin ja unohtu tuosta ruotsinkielisestä versiosta ...Niin ja unohtu tuosta ruotsinkielisestä versiosta se, että ikinä en ole ite syönyt tai nähnyt muiden syövän maidossa lillunutta pullaa!! Mistä päin tällainen tapa on kotosin??Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30205796.post-79061460012162437852007-02-20T16:39:00.000+02:002007-02-20T16:39:00.000+02:00Viivi: Tuo syömisstrategia oli aika mielenkiintoin...Viivi: Tuo syömisstrategia oli aika mielenkiintoinen, siinä todellakin jätettiin parhain viimeiseksi. ;-)<BR/><BR/>Kyllä kerran vuodessa pitää laskiaispulla syödä.-Anne-https://www.blogger.com/profile/16227856865768900540noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30205796.post-1013157237184790402007-02-20T16:24:00.000+02:002007-02-20T16:24:00.000+02:00Mukavaa laskiaistiistaita, kaima!Njam. Laskiaispul...Mukavaa laskiaistiistaita, kaima!<BR/><BR/>Njam. Laskiaispullaa, ehdottomasti mantelimassalla!annekkhttps://www.blogger.com/profile/18202637719456627656noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30205796.post-2219974455210340512007-02-20T13:14:00.000+02:002007-02-20T13:14:00.000+02:00Aah, laskiaispullia! :)Laskiaispullassa pitää olla...Aah, laskiaispullia! :)<BR/><BR/>Laskiaispullassa pitää olla mantelimassaa (kananmunatonta, kiitos) ja valtavasti kermavaahtoa. Pulla syödään seuraavalla tavalla: ensin pureskellaan pohjasta pois kaikki "kuiva" pulla, niin että jäljelle jää pääasiassa vain mantelimassaa ja kermavaahtoa. Sitten kaavitaan kannesta siihen tarttunut kermavaahto pohjaan. Syödään kansi. Lopuksi herkutellaan kermavaahtolla, mantelimassalla ja sillä vähällä, mitä pullasta on vielä jäljellä ;)<BR/><BR/>Kauheaa, minun piti jättää tänä vuonna laskiaispulla väliin, mutta nyt alkoi tuntua siltä, etten ehkä kykenekään!<BR/><BR/>Hyvää laskiaista! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30205796.post-38445545168122036302007-02-20T13:00:00.000+02:002007-02-20T13:00:00.000+02:00Hauskaa Laskiaista sinullekin Anne :)Hauskaa Laskiaista sinullekin Anne :)Anonymousnoreply@blogger.com