lauantaina, heinäkuuta 01, 2006

Hamemiesten lumoissa

The Sisters of Mercy: Black Planet

Eilen oltiin siis Tuskassa. Että pitikin mennä parikymmentä vuotta että näen The Sisters of Mercyn livenä. Pojjilla ei ole mikään mieletön lavashow, mutta musiikki senkin parempaa. Kauhistuneena aluksi katsoin että mitä hemmettiä Andrewilla on päällään - näytti ihan joltain TPS:n lätkäpaidalta. Onneksi se vaihtui jossain vaiheessa mustaan t-paitaan. Andrewn ääni on onneksi ennellaan, vaikka musta pitkä tukka onkin vaihtunut nahkakuulaan. Aika ei säästä edes goottijumalia.

Soittivat mukavan hittikimaran, mm. Vision thing, This corrosion, Dominion/Mother Russia ja muita herkkuja. Yleisössä näytti meidän lisäksemme olevan joukko keski-ikäisiä iloisia heilujia jotka ilmeisesti olivat olleet mukana jo vanhoina hyvinä aikoina. Epäilen että suuri osa nuoremmasta sukupolvesta ei ymmärtänyt arvostaa kuulemaansa. Miltei harmitti ettei tällä kertaa tullut ängettyä eturiviin, missä tunnelma yleensä on huipussaan.

Muita bändejä mitä kurkattiin oli Deathstars (Marilyn Manson wannabeita), Sonata Arctica (njooh, on se varmaan hyvä jos sellasest tykkää) ja Arch Enemy, jolla on nuori blondi nainen örisemässä mikkiin - eksoottisuuden takia piti ihan kurkata, vaikkei sitä kestänyt kyllä kuunnella.

Mutta Tuska onkin aivan loistava tilaisuus katsella ihmisiä - toisin sanoen ekshibitionistisia gootteja. Pakko antaa tunnustusta joillekin tyypeille jotka todella olivat nähneet vaivaa asukokonaisuuden luomisessa. Mutta: jos tunkee itsensä liian pieneen korsettiin, siitä on seksikkyys kaukana - miltei sokeuduin nähtyäni niin monta pullahdusvaiheessa olevaa rintamusta. Illan paras näky oli tuhti korsettiin ja koko pvc-settiin sonnustautunut lady joka talutti kundia talutushihnassa. =D

Eikun perun silti sanani - illan ehdottomasti paras näky oli nämä monet hyvännäköiset miehet pitkissä mustissa hameissa tai kilteissä (pidin itse enemmän pitkistä hameista)!!!!
Oli pvc-hameita, solkihameita... kaikesta tuijottelusta meinasi silmät ja niskat nyrjähtää. TAHTOO LISÄÄ MIEHIÄ HAMEISSA! Joten toivon hartaasti että Tuskaan tulee ensi vuonna taas joku hyvä bändi, että löytyisi hyvä syy lähteä bongausmatkalle.

The Sisters of Mercy, photo by L8

Ei kommentteja:

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails