maanantaina, heinäkuuta 17, 2006

Huvittelu on rankkaa

Olen pikkuhiljaa palautumassa normaaliksi viikonlopun rasitusten jäljiltä. On se kumma että vaikka vuodessa on viikonloppuja yllin kyllin, tapahtumat tuuppaavat silti kasaantumaan peräkkäin.

Perjantaina oli perinteiset jokavuotiset Bowie-iltamat Päiväkodissa. Tottakai sinne oli mentävä, ja sitä ennen fiilisteltiin kotosalla drinkkejä siemaillen sekä Musen ja Bowien dvd:itä katsoen. Mikko oli taas kasannut messevän setin - tunnelma oli katossa, ja Kristan kanssa kiillotimme tanssilattiaa lähes koko ajan. Oli siellä välillä jotain muitakin tyyppejä. Lisäksi tapasimme toisen Bowie-foorumilaisen, mikä oli hauskaa.

Ilta vierahti pitkäksi, ja kun lauantaina piti lähteä kohti seuraavia bileitä Jäkessä, oli nainen melkoisen huonossa hapessa. Mutta matkan varrella saatu rommiryyppy vei huonon olon mennessään - korjaussarjoissa on siis ideaa.

Oli hauskaa saada kaverit taas kokoon pitkästä aikaa, ja aika kuluikin mukavasti turisten, grillaten, saunoen ja tissutellen. Yöllä pelattiin myös Marco Bjurströmin kanssa Aliasta, mutta olen kyllä ehdottomasti vanhanaikaisen Aliaksen kannattaja. Miksi tuo dvd-ominaisuus on nykyään lykättävä joka paikkaan?
Mutta ehdottomasti on saatava lisää leppoisia suvi-iltoja ystävien kera!

Kolmen naisen yhden yön tarpeet - hätävarjelun liioitteluako?

Ei kommentteja:

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails