perjantaina, elokuuta 25, 2006

Että osaan sitten vihata supisijoita!

Eilen olin Nordean asumisen ja sisustamisen illassa. Kyseessä oli siis tapahtuma missä Nordean väki kertoi eri säästämisen ja lainaamisen muodoista, ja paikalla oli myös pari sisustussuunnittelijaa (mm. TV:stä tuttu Tomi Kouvola) kertomassa syksyn trendeistä sekä sisustussuunnittelijan käytöstä.

Istuin melko takana, joten jouduin välillä pinnistelemään kuullakseni mitä edessä puhutaan, eikä asiaa tehnyt yhtään helpommaksi se, että takanani istui kaksi pimatsua jotka koko ajan supisivat keskenään! Hemmetti! Voisi sitä jonkinlaista kunnioitusta osoittaa esiintyjiä kohtaan ja juoruta sitten jossain muualla. Nordea tarjosi oikein maittavan buffetin (viiniä, monen sorttista salaattia ym.), joten olisivat voineet hyvän tavan vuoksi edes näyttää aiheesta kiinnostuneilta. Puhumattakaan siitä, että olisivat olleet häiritsemättä kanssakuuntelijoita. Paikalla oli pari lasta, jotka olivat paljon hiljempää kuin nämä supisijat. *Puhinaa*

Mutta tosiaankin, pankki tarjosi oikein kunnon syötävät, siitä yllätyin. Lupasivat soittaa läsnäolleille parin viikon sisällä keskustellakseen pankkiasioista, mutta meikäläisen asiat on kyllä hyvin nopeasti keskusteltu. Säästämiseen ei työttömällä ole mahdollisuutta, ja lainanlyhennystäkin täytynee siirtää.

Ei kommentteja:

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails