torstaina, syyskuuta 28, 2006

Hetkinen...

Eilisissä lehdissä kerrottiin taannoisesta Kari S. Tikan surmasta, ja siitä kuinka alakerran naapuri oli kuullut melua, ja mennyt oikein yläkertaan oven taakse kuuntelemaan.

-Olin kauhuissani. Olisin sanonut muille naapureille asiasta, jos olisin vain kuullut yhdenkin äänen, joka olisi kuulunut Tikalle. Kuulin äänet hyvin, koska Tikan väliovi oli ihan selvästi auki.

-Menin takaisin alakertaan. Asunnosta kuului kovaa pauketta kuin kaapinovia olisi paiskottu. Huutoa ei enää kuulunut. Huoneistossa soi klassinen musiikki, naapuri sanoi.

Siis hetkinen! Voiko olla että tämä alakerran naapuri kuunteli selvästi pahoinpitelystä kantelevia ääniä, eikä soittanut poliisille??? Muistan lukeneeni, että tuo tapahtui torstai-aamuna, ja Tikka löydettiin vasta lauantai-iltana. Tuokin kommentti siitä että olisi kertonut naapureille jos olisi tunnistanut Tikan äänen... eikö kenen tahansa ihmisen avunhuudot ole reagoimisen arvoisia? Eikös tuommoisesta voisi nostaa syytettä auttamatta jättämisestä? Toivon, että minulla on fiksummat naapurit. Hirvittää ihan.

Ei kommentteja:

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails