maanantaina, syyskuuta 18, 2006

Kannattaako elättää toivoa?

Turkuun ollaan puuhaamassa jälleen uutta yökerhoa jota mainostetaan aikuiseksi. Aamusetista saksittua:

Vegasissa ei soi humppa eikä valssi, ei rap eikä hip hop. Musiikki linjautuu kansainvälisiin, eri vuosikymmeniltä tuttuihin hittimelodioihin. Ravintolan ikärajaksi tulee 25 vuotta.


Jotenkin en uskalla toivoa liikoja. Gigglin Marliniakin taidettiin mainostaa aikuisena vaihtoehtona kun se tänne rantautui, mutta hyvin pian sielläkin alettiin järjestämään kaiken maailman salarakas-kiertueiltoja yms. Myös Zanzibarissa oli alussa korkeampi ikäraja, mutta nyt sekin on 20. Tätä vähän ounastelin, kun kesällä paikan ohi kulkiessani oven ulkopuolella notkui laumoittain juuri ja juuri teini-iän ylittäneitä omat pullot kourissa. Portsarikin vastasi tuolloin ikärajakyselyyn, että "tällä hetkellä 24 (tai jotain ), mutta katsotaan nyt..." Eipä silti, kerran puljussa kävin kääntymässä ja totesin että siellä oli liikaa hawaii-paitoja, shortseja ja pastellivärejä jotta viihtyisin.

Aikuista, kunnon yökerhoa todellakin kaivattaisiin. Vaikka olen yli kolmekymppinen, EN SUOSTU HUMPALLE!!! (Vaikka joskus lapsena luulin, että kaikki ihmiset rupeavat jossain iässä kuuntelemaan iskelmiä!) Galaxissa ollaan joskus yritetty käydä, mutta sielläkin on sitä pukukansaa joka vaikuttaa kaksi kertaa ikäiseltään. Oikeastaan kaipaisin tänne lievästi goottihenkistä, aikuista paikkaa - mutta siihen tuskin riittäisi asiakaspohjaa. Olisi vaan niin mukava päästä jonnekin joraamaan Sisters of Mercyä, Front 242:sta, Bauhausia ym. kivaa musaa. Huokaus.

Ei kommentteja:

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails