lauantaina, syyskuuta 30, 2006

Kirjamessuilua

Lame Immortelle:Broken

Luettu loppuun: Harry Potter ja Azkabanin vanki

Tänään kävin kirjamessuilla R:n kanssa jolla oli sinne vapaaliput. Maksavana asiakkaana en kyllä koskaan moiseen lähtisi - ettäkö maksaisin ensin 14 euroa sisäänpääsymaksua ja sitten vielä mahdolliset ostokset? En. En minä siellä koskaan katsele mitään kirjailijakeskusteluja tms. - tuotteita vain. Tosin sieltä voi, jos on onnekas, saada jonkin verran maistiaisia ja kotiinviemisiä...

Messuilla kiertäminen käy työstä. Melkein neljä tuntia siellä tänäänkin vierähti, ja kassissa kannoin kotiini neljä Kamut-albumia (à 3,50) ja Terry Pratchettin "Vapaat pikkumiehtet". Ja ruokamessujen puolelta Fazerin crush-pusseja. Levy-messut olivat hienoinen pettymys, siellä oli aika vähän myyjiä enkä löytänyt mitään mitä olisin halunnut. Toisaalta ihan hyvä, niin säästyivät nekin rahat.

Minähän aina ylpeilen sillä että olen joka vuosi voittanut jotain kirjamessuilta - lehden vuosikertaa ja jos jonkinmoista kirjaa. Jännityksellä odotan josko voittoputki jatkuu, vai tuottaako tämä vuosi pettymyksen. Ottaisin mielelläni sen YLE:n arpoman digiboksin.

Kotimatkalla bussi oli tupaten täysi ja seisoskelin etuoven tuntumassa kuskin vieressä. Hämmästyksekseni kuski ei ollutkaan tavanomainen tuppisuu, vaan heitti matkan aikana jos jonkinmoista läppää - siinähän matka kului varsin rattoisasti. Harvinaista.

Jos nyt siivoaisi vähän ja kävisi sitten nauttimaan lauantai-illasta Kamujen seurassa. Moulin Rougea en taida nyt jaksaa katsoa, kun viime kerrasta on melko vähän aikaa.

Ei kommentteja:

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails