100 g voita
2 munaa
3 dl sokeria
1,5 dl jauhoja
4 rkl kaakaojauhetta
1 tl vaniljasokeria
1/2 rkl suolaa
50 g tummaa suklaata
Korppujauhoja vuoan vuoraamiseen
Toimi näin:
- Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen.
- Voitele ja leivitä vuoka jossa on irroitettavat reunat.
- Sulata voi.
- Sekoita sokeri ja munat - ei tarvitse vispata kuohkeaksi vaahdoksi.
- Lisää sekaan jauhot, kaakao, vaniljasokeri ja suola.
- Lisää sula voi ja sekoita hyvin.
- Murskaa suklaa (itse leikkasin pieniksi palasiksi veitsellä) ja lisää joukkoon.
- Kaada seos vuokaan ja kypsennä 17 - 22 minuuttia uunin tehon mukaan. Kakun koostumuksen tulee olla hieman tahmea.
- Tarjoile esim. vaniljavispin, jäätelön tms. kanssa. Itse tein seoksen vaniljatuorejuustosta ja kevytkermasta.
- Nauti hyvässä seurassa. Ja lähde viimeistään seuraavana päivänä lenkille!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti