perjantaina, marraskuuta 03, 2006

Huono karma

Siis mitä ihmettä! Minkä takia minulla yhtäkkiä on koko ajan ongelmia teknisten laitteiden kanssa?

Nyt kenkkuilee kännykkä. Se kuvittelee että siihen on kytketty kuulokkeet, vaikka olen ne irroittanut, eikä puhelimeen nyt voi puhua normaalisti, ainoastan kaiutinta käyttämällä. Ongelma alkoi sen jälkeen kun kytkin kapulaan radionkuunteluun tarvittavat kuulokkeet.

Mitäs sitten teen jos täytyykin jättää tuo huoltoon ties kuinka pitkäksi aikaa? Odotan ensi viikolla soittoa mm. Postin kotiinkuljetukselta, kun toivon mukaan TOIMIVA vaihtotelkku saapuu... Syvä huokaus. Kait seuraavaksi käy niin että tietokone pimahtaa.

Eiliseen liukkaus-aiheeseen liittyen: tänään hetkellisen huomion herpaantumisen ansiosta koin talven ensimmäisen liu'un joka tuntui mukavasti selässä. Damn! Tähän aikaan vuodesta täytyisikin treenata tuota keskivartaloa jotta lihaskorsetti olisi kunnossa ja kestäisi moiset nytkäytykset. Koska niitä varmaan tulee. Asun ikävästi mäen laella, joten minun on joka päivä yritettävä selvitä mäki alas - siinä voi mummohiihto nopeasti vaihtua mummoliu'uksi. Oikeasti joskus mietin miten oikeat mummot selvittävät mäen hengissä. Mäkeä reunustaviin taloihin voisikin hyvin asentaa kaiteet joihin voisi tarvittaessa tarrata.

No nyt olen paasannut tarpeeksi liukkaudesta. Jääköön se tältä talvelta.

Ei kommentteja:

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails