tiistaina, marraskuuta 07, 2006

Täti on vähän väsynyt...

Hohhoijaa, kello on puoli yhdeksän ja olen valmis kömpimään vällyjen väliin. Ahersin tänään lisurini kimpussa yhdeksästä seitsemään, mitä nyt lounaalla ja kahvilla kävin. Deadline lähestyy vääjäämättä, joten seuraavat päivät tulevat olemaan aika intensiivisiä viime hetken viilailua. Täällä blogissa ei siis välttämättä tule tapahtumaan paljoakaan lähiaikoina.

Eilen aamu-tv:ssä muuten haastateltiin paria neulebloggaajaa neuleblogien suuresta suosiosta. Itsekin olen ollut hämmästynyt niiden määrästä - en tiennytkään että ihmiset ovat yhä niin innokkaita neulojia. Itseltäni nuo käsitöiden tekemiset on jotenkin jäänyt - ennen neuloin, virkkasin, kirjoin ja ompelin vaatteita. No, olenhan nyt virkkaamassa sitä kolmiohuivia, josta kuitenkaan ei näytä tulla ihan suunnitellun kaltainen... Ja sen jälkeen aion kutoa kotitossut. Harrastusta siis elvytetään täälläkin.

Jos vielä jaksaisin pysytellä hereillä Prison Breakin verran, ja sitten kömpisin petiin. Huomenna on taas intensiivinen päivä tiedossa.

Hyv' yöt.

3 kommenttia:

Iines J kirjoitti...

Tsemppiä lisurin kanssa!

Haydee kirjoitti...

Oletko muuten huomannut että Suomessa neuleblogeja on vaikka muille jakaa kun taas Ruotsissa sisustusblogit on uusin 'hitti'?

Anne kirjoitti...

Iines: Kiitos tsempistä! Sitä tarvitaan.

Haydee: Juu, ja toinen ruotsalaisten villitys on muotiblogit.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails