perjantaina, joulukuuta 29, 2006

I'm back!


Thåström: Döden i schlager-SM

Noniin, jälleen kotona ja rakkaan tietokoneen äärellä. Olen koko päivän ollut vähän toisaikainen, kun en ikinä saa nukuttua tarpeeksi laivassa. Herään aina Ahvenanmaalla pysähtymisen yhteydessä ja sen jälkeen taas kestää ennen kuin nukahdan uudestaan.

Koska kukkahattutädit eivät saapuneet limusiinilla minua noutamaan, hyppäsin laivasta suoraan taksiin päästäkseni mahdollisimman nopeasti kotiin jatkamaan uniani. Pico oli onnesta soikeana kun emäntä saapui kotiin, eikä olisikaan antanut minun nukkua. Mussukka.

Iltapäivällä kolmisen tuntia vierähti kaverin kanssa Myllyssä shoppaillen, loppua kohden rupesi jo heikottamaan. Mukaan tarttui mm. kauan kaipaamaani uusi toppapuku talvisia lenkkejä varten, irtosi puoleen hintaan. Digiboksejakin kävin kyttäämässä, mutta jäänee vielä tulevaisuuden haaveeksi. Innostuin nääs siellä laivan parfyymikaupassa, ja pistin yli 40 € hajuun.

Haju on Salvatore Ferragamon F by Ferragamo. Se tuoksu, jota on katukuvassa mainostettu tekstillä F is for fetish... En tiedä voiko väittää että minulla on hajustefetissi (varmoja fetissejäni ovat brittimiehet ja miehet hamosissa), mutta minun on vaikea pysytellä erossa parfyymeistä. Mielestäni naisella ei voi olla liikaa kenkiä, laukkuja eikä parfyymejä! Siispä annoin nytkin houkutukselle periksi (mikä onkin Oscar Wilden mielestä paras tapa päästä houkutuksesta eroon) ja ostin tuon, kun vielä Viikkarin clubikortilla sai alennustakin. Olkoon se ylimääräinen joululahja itselleni.

Jaahas, jos nyt vaikka kömpisi vällyihin, kun kattikin näyttää olevan sitä mieltä että emännän olisi aika poistua koneelta. Loppuun kollaasi jouluaattokuvista. Ja tuo ensimmäinen kuva esittää parvekkeelta roikkuvaa pukkia jonka bongasin aatonaattona. Pitäisiköhän itsekin hankkia moinen?

Huomenna tartun toimeen ja hyökkään lukemaan suosikkiblogejani, siinä taitaakin vierähtää tovi, kun en ole viikkoon käynyt yhtään lukemassa. Näkemisiin!

2 kommenttia:

Iines J kirjoitti...

Tädit tekivät oharin, sori... Oli ehkä intoa enemmän kuin tietoa (esim. siitä, millä laivalla sä tulet).

Teillä on ollut mahdottoman tunnelmallista jouluna kuvista päätellen. Vallankin joulupöytä näyttää ihanalta.

Anne kirjoitti...

Annan oharin anteeksi, olihan aikainen ja kylmä aamu...;-)

Joulu oli kyllä varsin onnistunut. Pukkikin kävi - vaaleanpunaisiin pukeutuneen apurinsa kanssa... =)

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails