maanantaina, joulukuuta 11, 2006

Uudet tuulet

Viikonloppu on mennyt kykkiessä tietokoneen äärellä, kun innostuin blogipohjien vääntämisestä. Melkein unohdin katsoa Sormusten herrankin, kun olin niin täpinöissäni.
Tässä uudessa pääsee Pico hiippailemaan bannerissa. En ole vielä täysin varma lopullisesta ulkoasusta, täytyy miettiä tekstiruutujen ulkonäköä...
Tein myös toisen pohjan, pistän siitä kuvan vaikka huomenna, nyt kello näyttää olevan niin paljon että on mentävä nukkumaan.

Aijuu, luin tänään loppuun kirjan: Norman Spinradin Deus X, jonka sain M:ltä synttärilahjaksi. Scifidekkari ympäristökatastrofista, uskonnosta ja sielun arvoituksesta - Miltei elinkelvottomalla maapallolla kloonataan ihmisiä tietokoneeseen ja kirjassa pohditaan onko tietokoneklooneilla sielua. Ei ollut hassumpi tekele, ja kauhuskenaario maailmasta, jossa ei voi liikkua auringon ollessa ylhäällä ei tunnu yhtään utopistiselta kun ajattelee näitä viime aikojen ilmastopoikkeamia.

Nyt aion keskittyä Marie Curien elämänkertaan, jonka lainasin tämän poloniumjupakan innoittamana.

3 kommenttia:

Iines J kirjoitti...

Niinpä tietysti: juuri kun pääsin ihailemaan edellistä läpinäkyvää pohjaasi, niin menit muuttamaan sitten sivupohjan. :) Oikeasti mä tykkään vaihtelusta, joten kiva, että suosikkiblogeissakin ulkoasu välillä vaihtuu! Tässä on jotenkin keväinen tunnelma jo...

Marikki kirjoitti...

Ei mulla mitään asiaa ollut, tulin vaan moikkaamaan. \o_

Anne kirjoitti...

Iines: Juu, kun ei kerran talvea kuulu, niin hypätään sitten kerralla kevääseen =).

Marikki: MORO!

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails