maanantaina, tammikuuta 15, 2007

Ketutusmaanantai

Pitihän sen arvata että viikonlopun siivous- ja järjestelyvimmasta ei syntyisi kuin pahaa: minuun iski sitten eilen noidannuoli. Selkää sattuu niin pirusti - tänään ei sentään enää säteile nilkkaan saakka, mutta pitkiä aikoja en esimerkiksi tällä tuolilla istu.

Masentavaa oli myös lueskella viikonlopun lehtiä työpaikkailmoitusten toivossa. Ei sieltä mittään tietenkään löytynyt. Tai joo, yksi homma taisi olla, mutta eikös sekin Helsingissä. Aina kaikki työt on Helsingissä. Sekös ärsyttää. Maakunnat tyhjiksi ja kaikki Helsinkiin! Minulle riittää satunnaiset vierailut siellä - ei tee mieli muuttaa sinne ruuhkakeskukseen stressaantumaan. Eikä minulla humanistin palkalla olisi edes varaa asuakaan kuin jossain lähiön lähiössä puolet pienemmässä asunnossa kuin nykyään.

Ja Turun joukkoliikennetaksa nousi sitten tänään kahdesta eurosta kahteen ja puoleen! Luonto näyttää meille maailmanlopun enteitä, ja ihmisiltä viedään mielettömien korotuksien myötä viimeisimmätkin halut vaihtaa yksityisautoilu joukkoliikenteeseen. Onneksi minulla on terveet jalat. Kun vielä selkäkin olisi.

3 kommenttia:

K. kirjoitti...

...ja arvokortillakin 2 erkkiä. :( Sillä rahalla tämä tytteli kävelee jo aika pitkälle...

Iines J kirjoitti...

Voiks, sullakin noidannuoli! Kyllä näitä kramppeja ja kremppoja on nyt liikkeellä. Pikaista parantumista toivoopi kohtalotoveri (jonka niskakramppi alkaa olla onneksi historiaa).

Anne kirjoitti...

K. : Sen rahan kun säästää kävellessään, niin voi ostaa vaikka mitä kivaa.

Iines: Mitäs me vaivaiset... selkä tuntuu nyt kyllä jo paljon paremmalta.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails