lauantaina, tammikuuta 06, 2007

Lauantai-illan turinat

Ja taas on pyhäpäivä... mutta eikös kohta ala ne ns. härkäviikot?

Käytiin tänään ulkona syömässä, Sham Rock Caféssa. Otin katkarapupannun uuniperunalla, mikä oli vallan loistava annos. Mutta täytyy kyllä sanoa, että mielestäni EURON veloittaminen tavallisesta vedestä on aika törkeän paljon! Mietittiinkin siinä, että pitäisikö pyytää loppu vesi mukaan, kun ollaan maksettu kannullisesta yhteensä 3 euroa, eikä juotu edes puolia.

Ravintolassa sattui hassu tapaus: yhtäkkiä ikkunan vieressä istuva M pompahtaa säikähdyksestä miltei pystyyn. Syyksi ilmeni että joku täti oli kuikuillut ikkunasta sisään (ulkoa ei näe sisään yhtä hyvin kuin sisältä ulos), ja säikäytti ilmestymisellään miesparan. Parasta oli, että tätikin säikähti M:n hätkähdystä...

Jaahas, töllöstä tulee Paula Koivuniemen konsertti. En ole oikeastaan iskelmäihmisiä, mutta Paula on suosikkini sillä saralla. Hieno nainen. Meillä on joskus ollut samanlainen kampauskin... =)

En nyt keksi mitään sen kummempia turinoita. Jos hetken katsoisi Paulaa, ennenkuin Avara Luonto alkaa. Se on yleensä lauantai-illan kohokohta.

Ja hyvää loppiaista vaan itse kullekin.

5 kommenttia:

Marikki kirjoitti...

Minä olen vähän pettynyt Sham Rock Cafeen sapuskoihin. Joskus aikoinaan siellä oli tosi hyvää sapuskaa, mutta viime aikoina on ollut pelkkiä pettymyksiä. Tai sit mulla on käynyt huono säkä, tai sit multa on makuaisti mennyt tai jotain muuta.

Anne K-R kirjoitti...

Minua on hiukan vaivannut kommentoimattomuus. Mutta koetan nyt taas ryhdistäytyä.

Olipa kyllä kallista vettä. Pyydä seuraavalla kerralla loppuvesi mukaan ja kerro sitten täällä blogissa, miltä tarjoilijan naama näytti, kun kuuli pyyntösi. :-)

Haydee kirjoitti...

Juuri kuuntelin Tomppaa minäkin täällä finskalta. :)

Mutta teidän olisi kyllä ehdottomasti pitänyt pyytää loppuvesi dogbagissä mukaan! Tuo on tosi törkeetä rahastusta Suomen kantasessa maassa, jossa vesi tulee suoraan juomakelposena raanasta!

Hei, et ole harkinnut blogi(e)si liittämistä Nyligen.se -listalle?

Hyvää loppiaista sinnekin!

Anne kirjoitti...

Marikki: Se tietenkin riippuu siitä minkälaisesta ruuasta pitää - tykkään itse wrapeistä ja purilaisista, ja ne ovat siellä mielestäni hyviä. Mutta se vesimaksu kismittää

Kaima: Nou hätä, ei sitä aina tartte kommentoida... Jos kehtaisin, niin pyytäisin veden mukaan...

Haydee: Sitä minäkin, että kun tuo on kummiskin kraanavettä... Täytyy tsekata tuo nyligen.se, thanks vinkistä.

bird kirjoitti...

Hiih. Mulla oli tapana sanoa kampaajalle, että se on nyt aika leikata hiukset, kun alan näyttämään Paula Koivuniemeltä. :D

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails