tiistaina, tammikuuta 16, 2007

Lisää hyllyntäytettä

Ajattelin tänään vetreyttää pikkuhiljaa paranevaa selkääni kevyellä kaupunkikävelyllä. Ja pah - reissu päättyi siihen että raahauduin kotiin kahden painavan kassin kanssa. Toinen oli täynnä kaikkea terveellistä kuten kiivejä sun muita hedelmiä, toinen kirjoja. Selkä ei tykännyt.

Alunperin menin Anttilaan ostaakseni uudet kuulokkeet iPodiini, koska olen kyllästynyt siihen, että tulpat tippuvat koko ajan korvista. Ne jäivät sitten ostamatta, kun bongasin kaikenlaista alekamaa. Anttilasta mukaan tarttui David Cronenbergin Scanners-dvd neljällä eurolla. Olen sen nähnyt, ja ajattelin että voisin toistekin katsoa. Ja mutantit, jotka voivat tappaa pelkällä ajattelulla eivät koskaan voi olla huono ostos..

Anttilan tiloissa oleva Suomalainen Kirjakauppa houkutteli loppuunmyynnillä. Vaikka juuri totesin että hyllyssäni on monia lukemattomia kirjoja, tartuin silti tilaisuuteen ja ostin "kun kerran halvalla sai". Saalis:
  • Suetonius: Kejsarbiografier. Roomalaisten keisareiden elämänkertoja historiannälkään. (5,30€)
  • James Herbert: Once... "A scary tale of faerefolkis & evildoers, of lovers & erotic passion, of horror & belief. Written only for adults." (3,50€)
  • Iain Banks: Syyllisyys. "Selkäpiitä karmivaa jännitystä ja vetävää huumoria". (3,50€)
Lisäksi mukaan tarttui kirjatukia ja lahjalaatikoita, ja kassi painoi... mutta lompakko ei onneksi keventynyt paljoakaan, kun oli sen verran hyvät tarjoukset.

Kotimatkalla huomasin ilokseni että Turku saa vihdoin nepalilaisen ravintolan! Entisen Sin Cityn tiloihin on sellainen tulossa. Jeeeee! Toivottavasti se on hyvä.

3 kommenttia:

Anne K-R kirjoitti...

Joo, nyt se selvisi. Sinussakin asuu pieni Sulo Vilen. "Kun halvalla sai" kuulostaa kovin tutulta. Samat sanat kuulen toisinaan äitini suusta.

Harmi, että siulla on selkäkipuja. Toivotan pikaista toipumista!

Marikki kirjoitti...

Mitä? Onko Sin City muuttanut? Minne?

Ei, en minä muuten, utelias vaan olin... :-D

Anne kirjoitti...

Kaima: Kiitos, kyllä jo tuntuu paremmalta.

Marikki: Luulen, että putiikki lopetti kokonaan. Mikä ei ole ihme, aina kun kuljin siitä ohi (pari kertaa taisin käydä sisällä asti) se oli täysin tyhjä...

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails