lauantaina, maaliskuuta 31, 2007

Kaksinaismoralismia

Nyt ärsyttää taas MTV:n (siis musiikki-tv, ei Maikkari) kaksinaismoralismi.

Satuin näkemään Nine Inch Nailsin uuden Survivalism-videon kyseisellä kanavalla, ja raivostuin kun huomasin että sensuuri on taas iskenyt. Alkuperäisessä videossa vilahtaa valvontakameran kuvassa pariin otteeseen sängyssä hyvin siististi vällyjen alla piilossa muhinoiva miespari - semmoiseltahan on tietysti katsojia suojeltava. Ja toisessa kuvassa vilahtaa nainen peilin edessä meikkaamassa selkä katsojaan päin. Jos kuvan pysäyttää, voi ehkä nähdä peilissä vilauksen tissiä. Kamalaa!

Samalla kanavalla näytetään kuitenkin videoita joissa puolialastomat - ei, vaan 3/4-alastomat - rankasti esineellistetyt pimatsut hetkuttelevat itseään joskus hyvinkin rivon näköisesti ja tuovat melkein mieleen pornoleffojen näyttelijät.

Asiasta voisi vaahdota vaikka kuinka paljon, mutta enpä jaksa.

Illalla onkin vuorossa lähestyvän NIN-keikan lämmittelyä Beside you in time -kiertue-dvd:n katselun muodossa K.:n & L.:n kanssa. Juhlan kunniaksi leivon feta-parsakaalipiirakkaa.

2 kommenttia:

k. kirjoitti...

Se hiphopräp-videoiden ketkutus on kuulemma olennaisilta osiltaan omaksuttu strippiluolista. Muutenkin niissä videoissa viljellään kaikin puolin omituista maailmankuvaa. No, ehkä entiselle gheton asukille timangisormus on kova sana ja statuksen mitta niissä piireissä. Mutta sen saa sentään rahalla. Erinäisiä paljon tärkeämpiä juttuja ei.

-Anne- kirjoitti...

Juu, sen strippiluolavaikutuksen huomaa!

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails