sunnuntaina, maaliskuuta 04, 2007

Maineen puhdistusta

Onpas ulkona komia ilma! Oli hienoa käydä reippaalla lenkillä, vaikkakin jalat sutivat välillä tyhjää.

Seuraavaksi aion puhdistaa mainettani: Olen täällä muutamaan otteeseen valitellut alkoholin liikakäytön aiheuttamia jälkioireita. Useimmiten olen kuitenkin alkoholin kohtuukäyttäjä, ihan oikeasti! Eilenkin otin ihan sivistyneesti vain kaksi lasillista viiniä.

Viinin ystäville voin muuten suositella käyntiä Viinille-viiniravintolassa. Se on yksi suosikkipaikkojani täällä Turussa, silloin kun haluan käydä vain yhdellä tai kahdella lasillisella rentoutumassa ja juttelemassa ystävien kanssa. Se on pieni ja tunnelmallinen paikka ja viinejä löytyy joka lähtöön. Lasillisen kanssa voi myös mutustella erilaisia juustoja. Järjestävät myös viinimaisteluiltoja, mutta ne tuntuvat olevan täyteen buukattuja.

Loppukevennykseksi screenshotti Sims2:n lisäosasta Vuodenajat, johon olen viime päivinä tutustunut. Nyt simit voivat kalastaa, viljellä puutarhaa ja temmeltää lumessa. Täytyy myös varoa saamasta lämpöhalvausta tai paleltumia.

Eräs simini rakensi komean piru-lumiukon. Yhtäkkiä pihan ohi tepasteli pingviini, joka näköjään meni juttelemaan lumiukolle tulisista ruuista... =D

3 kommenttia:

Marko F kirjoitti...

Leppoisaa sunnuntaita Anne :)
kaunis aurinkoinen päivä. Kevättä ilmassa jo. Muutama kuva käytiin ottamassa tuossa rannalla. Ihmisiä oli jääkävelyllä. Jotkut hiihtivät, jotkut luistelivat.

Iines J kirjoitti...

Mun kaverilta tuli eilen viesti Viinille'stä (!) ja olin ihan öönä, sillä en ole kuullutkaan moisesta paikasta. Ja nyt törmään samaan nimeen sun blogissa. Taas tuli opittua uutta... ja ehkä joskus pitäisi mennä Viinille.

-Anne- kirjoitti...

Marko F: Kiitos samoin. Ihana auringonpaiste houkutteli kyllä ulos.

Iines: Suosittelen. Hyvin leppoisa paikka vaikka poiketa töiden jälkeen rentoutumaan.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails