perjantaina, maaliskuuta 16, 2007

Perjantaipulinaa

Apulanta: Hiekka

Nyt on valitettava Idolssista.
Ei laulajista tai äänestystuloksista, vaan toteutuksesta.

Ohjelma alkoi klo 20, mutta ensimmäinen puoli tuntia oli täyttä soopaa! Kerrattiin viime viikon finaalitapahtumia, näytettiin kisaajien ralli-autoilua ja kaikkea muuta täysin irrelevanttia asiaa. Sitten katsottiin kisaajien elämää yhteisessä talossa, tuli melkein Big Brother mieleen. Vasta n. 20.30 päästiin itse asiaan, eli esityksiin.
Jos ohjelmassa keskityttäisiin vain laulamiseen, selvittäisiin tunnissa. Ja kaikista ärsyttävinä oli, että koska kaikkeen höttöön meni niin paljon aikaa, niin tuomareiden puheenvuoroja rajoitettiin, eivätkä olisi aina saaneet puhua loppuun. Törkeää.

Hyvät ohjelmamaakarit - minua ei kiinnosta turhat pelleilyt - näyttäkää ne vaikka Subin puolella Idols-ekstrassa. Jos kisaillaan laulussa, niin sitten lauletaan.
(Joojoo, ohjelmaformaatti varmaan sanelee säännöt, mutta valitanpa silti...)

Ja sitten elokuvavinkki: Katsottiin eilen dvd:ltä Hämärän Vartija (A Scanner darkly), jälleen Philip K. Dick -filmatisointi. Siinä oli hienoa vainoharhaista tunnelmaa, ja piti oikein olla tarkkana jotta ymmärsi mistä on kyse. Ja itse visuaalinen toteutus oli herkullinen: leffasta on tehty animaatio piirtämällä alkuperäisen kuvan päälle. Oli miellyttävää katsottavaa. (Ylläolevasta linkistä näkee trailerin...) Näyttelijäkaartista löytyi mm. Keanu Reeves, Robert Downey Jr. ja Woody Harrelson.
Taidanpa lukea kirjankin.

4 kommenttia:

Marikki kirjoitti...

Minä päätin, että en enää katso Idolsia. Nih.

Tuon leffan kyllä voisin katsoakin. Kiitos vinkistä. (Tällä nyt ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että siinä on Keanu Reeves ja Robert Downey Jr., vaan leffa vaikuttaa oikeasti ihan katsottavalta.)

-Anne- kirjoitti...

Marikki: Keanullahan ei ole minkäänlaista vaikutusta minuun ja katseluvalintoihini...*viatonta vihellystä*
Tänään muuten tuleekin joku Keanu-leffa, harmi vaan että siinä on joku rugby-aiheinen tekele.

-Anne- kirjoitti...

Koskahan opin laatimaan oikeita lauseita. Tarkoitin: harmi vaan, että se on joku rugby-aiheinen tekele.

Iines J kirjoitti...

Mua harmittivat samat asiat Idolsissa. Puolessatoista tunnissa idolikokelaat olisivat ehtineet laulaa kaksi kappaletta ja saada niistä tuomareiden kommentitkin. Kaikki epäolennainen pois! Pakko katsoa Idols silti loppuun asti, vaikka ärsyttääkin...

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails