sunnuntaina, maaliskuuta 11, 2007

Vaalilahjontaa

Anne-Lie Rydé: Deidres Samba

Ovatko kansanedustajaehdokkaat lähestyneet teitä lahjoin?

Viime viikolla kaupungilla minua lahjottiin kahdesti:

Tytti Seppäsen (kesk.) vaaliväeltä sain naistenpäivänä hiuslenkin. Lenksu on ihan minun lempivärinen, oliivinvihreä. Vaan taitaa olla kakkoslaatua, sillä se on yhdestä kohtaa niin ohut, että voi hyvin nopeasti katketa.

Jouko Laxell (kok.) sen sijaan antoi kotiin vietäväksi kirjekuoren, josta löytyi suodatinpussillinen kahvia. Että kotiin vaan porvarisporoja keittelemään. Muuten hyvä, mutta a) käytän pannujauhettua kaffetta b) laukkuni haisee nyt kahville.

En muuten ole varma kun en liikenteen hälinässä saanut puheesta paljoa selvää, mutta luulen, että setä joka tuon minulle antoi, nimitti minua ROUVAKSI!!!! Olen melkein enemmän närkästynyt kuin Pulla-Armas, jota häntäkin joskus siron ruumiinrakenteen ja huikean tukkapehkon takia on vahingossa rouviteltu...

Aikamoista rumbaa nämä vaaliajat. Oikeastaanhan sitä täytyisi käyttää tilannetta hyväkseen ja käydä testaamassa eri ehdokkaiden vaalikahviloiden tarjonta. Kuka tarjoaa parhaammat sumpit ja nisut?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Toivottavasti sait hiuslenkin mukana myös lapun naisiin kohdistuvasta väkivallasta? Harmittavaa, että hiuslenkki ei kestänyt pidempään. En ollut kyseisen firman lenksuja aiemmin itse testannut, joten pistän täysin omaan piikkiin. Pitäisi itse testata ensin :)

T: Tytti

-Anne- kirjoitti...

Juu, kyllähän sen informatiivisen lapun sain. Hyvä homma.
Ja taitaa jokaisesta erästä joskus löytyä kakkoslaadun tavaraa - ei se lenksu sentään ihan heti hajonnut käsiin. =)

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails