torstaina, huhtikuuta 26, 2007

Aasi rukka

A Perfect Circle: Passive

Viime aikainen olemiseni on ollut niin mitätöntä, etten ole oikein keksinyt mitään kirjoitettavaakaan. Voinpa tähän väliin nyt kuitenkin kertoa, että vuokrasimme viikonloppuna Riisuttu mies -dvd:n. Ööö... tekisi mieleni tietää, että onko se ihan tosissaan tehty, vaiko kieli poskessa. Oliko se komediaa vai draamaa? Hyvin Louhimiesmäinen se kuitenkin oli. Toisin sanoen se sisälsi paljon itsetarkoituksellista alastomuutta ja rällästystä.
Elokuvassa oli kohtaus, joka miltei herätti tarpeen soittaa eläinsuojeluviranomaisille: Samuli Edelmann (tiedättehän, että Samuli ei nykyään ole mikään pieni poika...) ratsasti Turun Tuomiokirkolle pienellä aasilla. Eläinparka näytti siltä että lyyhistyisi hetkenä minä hyvänsä.

Vihdoinkin ulkona on vähän lämpimämpi. Jos vaikka huomenna innostuisin siivoamaan parveketta. Tänään ollaan menossa syömään Pulla-Armaksen vanhempien kanssa. Ihan kiva kun joku tarjoaa sapuskaa...

Ainiin, tällainen teksti tuli vastaan monta kertaa erään iltakävelyn aikana. Osaako kukaan sanoa mitä siinä lukee suomeksi? Vai lukeeko mitään?

6 kommenttia:

Marikki kirjoitti...

Ei ummarra tuota tekstiä.

Minä kävin joskus katsomassa sen Riisutun Miehen. En tykännyt. Aasi säälitti minuakin.

Anonyymi kirjoitti...

Tuon venäjänkielisen tekstin ylempi sana tarkoittaa keinotekoista ja alempi aluetta tms. (englanniksi region).

Liekö jokin poliittinen kannanotto?

Anne K-R kirjoitti...

Olen eri mieltä anonyymin kanssa. Ylempi sana on suomeksi taide (keinotekoinen on искусственный). Mahtavatko nuo kyrilliset kirjaimet näkyä, testataan!

-Anne- kirjoitti...

Kiitos venäjänkielen taitajille!

Ikään kuin Turku olisi lipsahtanut itärajan tuntumaan, kun alkaa venäjänkielisiä seinämaalauksia näkymään... =)

Kaima: Miten sait aikaan nuo kyrilliset kirjaimet?

Anne K-R kirjoitti...

Kaimaseni, ohjauspaneelin kautta on mahdollista valita käyttämänsä kielet. Miulla on asennettuna näppäimistöön myös kyrilliset kirjaimet, koska kirjoittelen toisinaan kavereille venäjäksi. Näppäimistön voi kätevästi vaihtaa kieleltä toiselle painamalla alt+shift samanaikaisesti.

-Anne- kirjoitti...

Ohoo - kappas vaan. Opin taas jotain uutta! =)

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails