lauantaina, huhtikuuta 07, 2007

H***tin älykääpiöt!!!

Näin kävi tänään:

Yhtäkkiä Pulla-Armas osoittaa ikkunasta ulos ja ihmettelee, että kuinka siellä voi olla tuollainen kaatosade. Hetken aikaa minäkin ihmettelen, kunnes tajuan, että vesi tulee parvekkeen katon nurkassa olevasta viemäriputkesta - ja parvekkeen sisäpuolelle!

Joku helevetin idiootti naapuri pesee parvekettaan heittämällä sinne ämpärillä vettä! Ja eihän viemäri jaksa kaikkea vetää, vaan vesi pursuaa meikäläisen parvekkeelle. Kamalalla kiireellä ja hirvittävästi kiroillen säntään vähissä vaatteissa (lääkärilasku menee naapuriin, jos vilustun) partsille pelastamaan sitä tulvalta. Pöytäliina kastui totaalisesti, ja multaa roiskui pitkin seiniä, kun vesi lorisi kukkaruukkuun, ponnahtaen sieltä saman tien pois...

Talossa on niin monta kerrosta, etten osaa lähteä arvailemaan kenen älykääpiön parvekkeelta vedet tulivat, mutta rähjäsin mahdollisimman äänekkäästi toivoen että terveiset menivät perille. Pahvit!!!!!


Tuota muistellessa rupesi taas kiukuttamaan siihen malliin, että taidan lähteä lenkille purkamaan aggressoitani - ja kotimatkalla ostan pääsiäiskarkkeja...

3 kommenttia:

Marikki kirjoitti...

Jo on ajattelematonta sielläkin. Toisilla sataa pesuvesi, toisilla roskat...

Anne K-R kirjoitti...

Noita-akka täällä. En ole vielä pudonnut luudan kyydistä.

Auttaisikohan, jos katsoisin teitin naapuriin päin pahalla silmällä? Vai joutuukohan tässä ihan keittelemään taikaliemiä?
:-)

-Anne- kirjoitti...

Kyllä kiitos, vilkaisepas sitä mölhöä oikein pahalla silmällä! Ja vilkaise varmuuden vuoksi kaikkia naapureita samalla, niin tietävät pysyä ruodussa. =)

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails