torstaina, huhtikuuta 05, 2007

Kiirastorstain kitinät

Paukuttelen henkseleitäni ja kehun itseäni: Läksin tänään lenkille, vaikka ulkona oli kammottava myrsky ja silmät ja suu olivat täynnä hiekkaa.

Toisilla alkoi nyt pitkä pääsiäisvapaa - meikäläisellä pyhät ei tuo minkäänlaista muutosta päivittäiseen elämään. Pulla-Armaksen kanssa ostettiin karitsan paahtopaistia, ja sillä aiomme herkutella. Siinäpä se sitten.

Jonkinlaisen pääsiäissiivon tein tänään. Totesin, että kyllä sitä pitäisi jaksaa kiivetä jakkaralle pyyhkimään pölyt kirjahyllyn päältä vähän useammin - melkein tukehduin pölyyn! Pääsiäiskoristeita meikäläisellä ei tapaa olla, mitä nyt nostan kukkokynttilänjalan kirjahyllyn päältä pöydälle. Mutta piristinpä päivää ostamalla kimpun narsisseja ja pajunkissoja pöytää koristamaan:

Jos joku on ajatellut tänään katsella tuon Gibsonin Kristus-passion, niin voin sanoa että se on ajan tuhlausta. Äärimmäisen tylsä ja pitkäveteinen leffa.

3 kommenttia:

Marikki kirjoitti...

Luin varoituksesi liian myöhään. Leffa oli kyllä tylsä, mutta sen lisäksi se aiheutti minulle suunnattomia kuvotuksen tunteita.

Hyvää pääsiäistä.

Anne K-R kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä, kaima!

-Anne- kirjoitti...

Marikki: Siinä oli kyllä ns. turhaa väkivaltaa.

Kaima: Kiitos samoin!

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails