perjantaina, huhtikuuta 13, 2007

Kulttuurishoppailua

Menin sitten varaamaan uusimman Potterin ennakkoon Akateemisesta. 21.7. on varsinainen julkaisupäivä - näillä näkymin ainakin joissain kirjakaupoissa järjestetään tuolloin yömyyntiä, jotta innokkaimmat fanit saavat teoksen heti käsiinsä. Ja onpa ainakin Helsingin Akateemisessa taikajuomaakin tarjolla... =)

En usko että jaksan lähteä jonottelemaan keskellä yötä, kun tuo julkaisuajankohta on klo 02.01 Suomen aikaa. Eihän sitä kummiskaan jaksaisi siihen aikaan yöstä ruveta lukemaan. Mutta se on varma, että aion lukea kirjan mahdollisimman äkkiä, etten vaan satu näkemään juonipaljastuksia netistä tai lehdistä.

Ja tunnustanpa nyt tässä samalla että menin törsäämään ruokarahojani levyihin tänään. Satuin näkemään, että Free Record Shopista saisi kolme lättyä 25 eurolla. Ajattelin, että tokkopa sieltä mitään kiinnostavaa löytyy ja marssin sisään. Mutta yllättäen tarjouslevyjen joukosta löytyikin vaikka kuinka paljon "tahtoo saada" -kamaa. Pitkän ja hartaan valinnan jälkeen mukaan tarttuivat:
  • Nine Inch Nails: Things Falling Apart
  • Lacuna Coil: Karmacode
  • Nick Cave & The Bad Seeds: Abattoir Blues/The Lyre of Orpheus


Onneksi minulla on jääkaapissa iso kattilallinen hernekeittoa mitä syödä, nyt kun ruokarahat menivätkin hengenravintoon... Oli muuten ensimmäinen kerta kun tein itse hernekeittoa - en ole koskaan ollut mikään hernekeiton ystävä, joten se ei ole aiemmin ollut ajankohtaista. Eräänä päivänä kaupassa kuitenkin totesin, että herneethän ovat halpoja, joten ajattelin nyt kokeilla. Reseptiä olisi kyllä viellä muokattava, että keitosta tulisi maukkaampi... mutta kun olen tuon kattilallisen syönyt, niin tuskin haluan kyseistä ruokaa nähdä taas kymmeneen vuoteen.

3 kommenttia:

Iines J kirjoitti...

Antoisaa teatteri-iltaa - huomasin, että menet tänään katsomaan Thorin vasaran! Toivottavasti pidät, minusta se oli hieno.

-Anne- kirjoitti...

Kiitos, mietin tässä jo että mitä ihmettä sitä laittaisi päällensä.
Toivottavasti on hyvä esitys, meillä on paikat ensimmäisestä rivistä, kun muita ei löytynyt. Väliaikanautinnoksi on tilattu kahvia, Amarettoa ja viikinkileivos...

Marikki kirjoitti...

Hei, mäkin huomasin, että oot menossa teatteriin. Hauskaa iltaa! Mun meni silloin teatteri-ilta vähän plöröksi kun olin kuumeessa, mutta kyllä mä silti nautin siitä esityksestä. Toivottavasti sinäkin.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails