tiistaina, huhtikuuta 03, 2007

Miten siinä sitten kävikään...?

Noniin, nyt seuraa raportti teille, jotka olette jännittyneinä seuranneet draamaa nimeltä "röörit auki hinnalla millä hyvänsä".

Olenpa nyt rehellinen ja tunnustan näin julkisesti tappioni viemärimörköä vastaan. Ryhdyin reteesti rassaamaan röörejä sillä ostamallani jousella, ajatellen, että näin se isäkin aina kylppärin viemärin sai auki. Mutta viimeistään siinä vaiheessa kun rassi jäi jumiin johonkin mutkaan jouduin toteamaan että tästä ei ole tulossa kuin korkeintaan katastrofi. Kauhuissani kuvittelin huoltomiehen ilmettä kun tämä näkisi että eukko on jumittanut röörijousen viemäriinsä, ja mietin millainen lasku siitä tulisikaan, jos sitä ei saisi pois, vaan joutuisin ostamaan uudet putket.

Noh, kyllä se rassi siitä luojan kiitos irtosi, ettei tarttenut ihan kamalasti pelätä joutumista huoltoäijien kahvipöydävitsailun kohteeksi. Pulla-Armas, joka itse kääntyy aina joka asiassa suoraan huoltomiehen puoleen, ihmetteli että miksi minun muka on aina osattava tehdä kaikki itse. No kun se vaan on verissä. Olisinhan minä voinut jo heti alkuunsa kutsua huoltoäijän tänne, mutta kun tahtoo itse ensin kokeilla - ja kuten sanottua, isäkin sai aina meidän röörit auki...

Olen kuitenkin varma, että JOS minä vaan olisin saanut käsiini sen karhupumpun, niin homma olisi hoitunut. Nyt syytän sitä idioottia, joka on nyysinyt taloyhtiön yhteisen pumpun. Niih.

Äsken sitten karvaan kalkin nielleenä soitin huoltoyhtiöön, josta äijä tulikin heti paikalle aika komian pumpun kanssa. (Siis puhun nyt ihan oikeasti pumpusta, kyseessä ei ole kiertoilmaisu mistään muusta...) Sillä kun muutaman kerran vetäisi, niin johan alkoi viemäri lorista! Semmonen vehje olisikin hieno hankkia, mutta näytti vähän kalliilta...

Haluaako kukaan ostaa kolmemetrisen röörijousen?

2 kommenttia:

Marikki kirjoitti...

Sulle varmaan pitää seuraavana merkkipäivänä ostaa lahjaksi karhupumppu.

-Anne- kirjoitti...

Kyllä, kiitos!!!!! =D

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails