keskiviikkona, toukokuuta 30, 2007

Sataa!!!! Jiihaaa!!!

Onpas ihanaa kun vihdoin sataa!
Eilen oli ihan kammottavan painostavaa, ja piti ihan kaivaa pöytätuuletin esiin. Ostin sen viime kesänä, ja se on kultaakin arvokkaampi kapistus tässä kämpässä.

Tänään lämpötila onneksi oli siedettävämpi, mutta tuo kosteus oli tänäänkin aika painostava. Kyllä sitä varmaan alkaa tulla vanhaksi, kun valittelee jo lämpimiä säitäkin... lämpö ei sovi mummoille. Pumppu pettää.

Tupakkauudistus lähestyy, ja se näkyy. Huomasin Kaskenmäkeä kiivetessäni, että Apteekki on kiinni muutaman päivän remontin ajan, ja Suomi Rock Baarissa vietetään huomenna tupakka-iltaa. Mainos sanoi että klo 18 - jotain(en muista) poltetaan talon piikkiin.
Minusta ainakin tulee olla paljon mukavampaa mennä baariin kesäkuusta lähtien. Voinen käydä vähän useammin kurkkaamassa esim. Apteekkia.

Oho, ny siellä jyriseekin! Tunnelmaa!

4 kommenttia:

Marikki kirjoitti...

Se apteekki oli kyllä aika hurja. Savua niin, että olisi voinut veitsellä leikata.

Anne K-R kirjoitti...

Täälläkin kolkalla on viime päivinä ollut tosi tukalaa: hiostavaa ja lämmintä. Eilen iltapäivällä muuttui yhtäkkiä viileäksi ja senhän saattoi arvata, että jossain vaiheessa ukkostaa. Yöllä sitten välkkyi ja ryskyi niin, että koiratkin olivat ihan peloissaan.

Ai niin. Miun vanhan blogin hautajaiset on nyt sitten pidetty. Että jos visiitille tahdot tulla, niin joudut tulemaan neuleblogiin.

-Anne- kirjoitti...

Marikki: Juu, vaatteet oli vietävä heti parvekkeelle sieltä tultaessa.

Kaima: Aika tunnelmallista tällainen kesäsade...
Olenkin käynyt muutaman kerran ihastelemassa aikaansaannoksiasi. Miten minusta on tullut niin laiska neuloja? En ole vieläkään saanut valmiiksi yhtä vauvannuttua jota aloin tekemään varmaan monta kuukautta sitten... jos nyt menisi neulomaan muutaman kerroksen...

Anne K-R kirjoitti...

Kesäsade on tunnelmallista, kun se on riittävän lempeää ja hiljaista sadetta.

Jospas siuta vaivaa nyt se mainitsemani käsityöblääh? Miuta se vaivasi ihan tosissaan parin vuoden ajan, vaikka silloinkin tein kaikenlaista. Nyt on blääh mennyt ohi ja tunnen taas olevani "se oikea Anne, joka käsityöinnostuksestaan tunnetaan".
:-))

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails