torstaina, toukokuuta 03, 2007

Täällä taas

Noniin, olen palannut kotikoneen ääreen.

Vappureissu Uudellemaalle oli vallan mukava, tein kiertueellani pysähdyksiä Espoossa, Helsingissä, Kirkkonummella, Inkoossa, Järvenpäässä ja Mäntsälässä. Kamera oli kovassa käytössä, tässä kuvallinen yhteenveto reissusta:

Sunnuntaina natutiskeltiin portviiniä, juustoja ja pizzapuusteja.

Aattoaamuna kuntoiltiin:
Tuo hasselpähkinäkaakao nautittiin Kampissa Kaakaopuussa. Aveciksi otin vielä shamppanjasuklaapalluran ja kookospalluran. TAIVAALLISTA! Onneksi täällä Turussa ei ole tuollaisia herkkupuoteja. Toinen must-paikka Helsingissä on Neuhausin suklaapuoti.

Helsingissä koin jotain uutta: Alkoon piti jonottaa päästäkseen sisään. Ensin aioimme tarkastaa Kampin laidalla olevan uuden "eliitti-alkon", mutta siellä oli portsari ovella päästämässä ihmisiä pari kerrallaan sisään sitä mukaa kun putiikista lähti asiakkaita. Ajateltiin, että tämä on varmaan vain tämän yhden puljun ongelma, mutta kappas kehveli - kun päästiin seuraavaan Alkoon, sielläkin joutui jonottamaan. Olisikohan voinut nopeuttaa sisäänpääsyä vetoamalla kanta-asiakkuuteen? =)
(Edit: Piti vielä sanoa, että Forumin Alkossa oli ihan miellyttävä käydä, kun siellä oli niin nätisti hymyilevä kassapoika... =D)

Vappuaaton ilta vietettiin ihan kotioloissa hyvää ruokaa syöden ja hyvää juomaa juoden. Ja pelaten Carcassonnea myöhään yöhön. Lopulta minäkin voitin erän...


Vappupäivänä lähdettiin Inkooseen katsastamaan kavereiden tonttia ja nauttimaan jäätelöt rannalla. Inkoosta löytyy traktoreita ja museoautoja:

Vappupäivän iltana suuntasin kohti Järvenpäätä, ja sieltä eilen Mäntsälän kautta kotiin.
Loppukevennykseksi vielä parit elukat joita reissullani pääsin paijaamaan, eivätkö olekin ihastuttavia?
Nyt täytyy lueskella mitä muut bloggaajat ovat lähipäivinä touhunneet.

1 kommentti:

Marikki kirjoitti...

Kuulostipa tosi ihanalta reissulta. Ja nuo ruokakuvat saivat minut melkein kuolaamaan. Ja kaakao! Oih!

Mutta kiva kun tulit takaisinkin :)

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails