tiistaina, kesäkuuta 12, 2007

Uskottava se on...

Naiset todellakin haluavat omat työkalut. Kävijätilastoni nimittäin näyttää, että miltei päivittäin tänne eksytään hakusanoilla "työkaluja naisille", "naisten työkalusalkku", "rullamitta naiselle" tms. Joten kai se sitten on niin että niiden minun niin parjaamieni kukallisten ja pinkkien kalujen olemassaolo on oikeutettua. I rest my case. (Mutta en silti aio niitä ostaa...)

Muten täältä ollaan viime aikoina haettu mm suomalaisia pornoleffoja kännykällä - En ymmärää miten semmonen hakulauseke on osoittanut tänne. Ryssiäkin on haettu: ryssät liikkuu (kai ne liikkuu jos eivät ole halvaantuneita) ja stalker ryssä. En tiedä onko jälkimmäisellä haettu venäläistä vaanijaa, vai venäläistä tekoa olevaa Stalker-peliä. Jälkimmäisestä minulla sentään on jotain tietoa - siinä seikkaillaan Tsernobylin radioaktiivisessa maastossa. Tänään voisinkin sitä vähän pelata.
Outo hakuyhdistelmä oli pulla ja pelit - mitä ihmettä? Alastomat pyöräilijät oli myös jollain hakusessa. En ole itse moisia nähnyt - mutta olin lukevinani että jossain päin maailmaa nakuilevat fillaroijat osoittivat mieltään ilmastomuutosta tms vastaan. Hyvällä asialla siis viuhahtelivat.

6 kommenttia:

Anne K-R kirjoitti...

Jospa vasara (tai mikä tahansa muu työkalu) ei olisi niin pelottava, kun se on pinkki ja kukallinen...

-Anne- kirjoitti...

Niinpä...

Marikki kirjoitti...

Se vaaleanpunainen työkalusarja myytiin muuten loppuun Wikkellä. En saanut minäkään omaani.

Mä haluan pinkit työkalut! Haluan!

Paula kirjoitti...

Mitä tilastomoottoria (?) onko sellaista sanaa...käytät? Olis kiva nähdä millä hakusanoilla ihmiset minunkin luokseni löytävät! Ihmettelen kun parisataa ihmistä käy päivässä, mutta vain parikymmentä ilmoittavat käyneensä...
Huomaan että suomenkieleni on ruostunut entisestään, ei ole ketään kenen kanssa jutella! Luen suomenkieliset uutiset netistä, mutta se ei riitä kielen hallussapitämiseen..
Jatkanpa lukemista..

-Anne- kirjoitti...

Tänne vaan suomea harjoittelemaan, Paula! =)
Käytän Statcounteria. www.statcounter.com. On ainakin minun mielestäni ihan selkeä käyttää ja näyttää jos jonkinmoista tilastoa. En olekaan muita laskureita kokeillut.

-Anne- kirjoitti...

Marikki: Pidän toiveesi mielessä, jos joskus näen pinkkejä työkaluja. =)

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails