lauantaina, heinäkuuta 07, 2007

Anne tahtoo taruolentoja

Kuten pari postausta sitten mainitsin, niin olen harkinnut lohikäärmefiguriinien hillittyä keräilyä. Minä en yleensä paljoa välitä koriste-esineistä, koska ne keräävät vain pölyä. Mutta muutama vuosi sitten tuli keskiaikaisilta markkinoilta ostettua tämä viehättävä vihreä keraamiikka-lohikäärme, ja se kaipaisi kavereita. Vielä en vaan ole törmännyt mihinkään sopivaan ehdokkaaseen.


Jostain syystä olen mieltynyt lohikäärmeisiin, länsimaisiin sellaisiin. Ostin tässä kerran alennusmyynnistä Pilgrimin lohikäärme- ja keijukorun. Se oli niin ihastuttava että sitä ei kertakaikkiaan voinut jättää kauppaan - etenkin kun se maksoi "vain" 15 euroa.


Marikilta sain linkkejä nettikauppoihin, joista löytyy lohikäärmekamaa. Ja heti bongasin aivan ihanat kirjatuet:
Löytyvät Gift Deals Galore -myymälästä.
Kun rahahanat taas aukeavat, taidan tilata nuo, eivät ne nyt niin kamalan kalliitkaan olleet.

Kylläpäs muuten tuli kaunis ilma näin illaksi. Melkein houkuttelee menemään pussikaljan kanssa Aurajoen rantaan. Jos sellaista harrastaisi... Kaupungilla näkyi kyllä selvästi Ruisrock-vaikutus - kirjavaa festarikansaa parveili kaduilla, ja Ruissalo-busseihin oli tunkua. Ruississa ei tänä vuonna ollut minua houkuttelevia artisteja oikeastaan muita kuin Pain. Tai onhan siellä bändejä, joita olisi ihan kiva nähdä (Esim. Turisas & Sir Elwoodin hiljaiset värit), mutten jaksa niiden takia raahautua paikalle, saatikka maksaa lipuista. Minun festarireissuni rajoittuu tänä kesänä ihan Ankkarockiin.

5 kommenttia:

Anne K-R kirjoitti...

Oih, mikä lohikäärme! Hän miellyttää minua kovasti... Pitäisköhän alkaa tehdä savesta lohikäärmeitä, ei kai tuollaista muuten mistään saa, ellei sitten sattumalta?

-Anne- kirjoitti...

Kaverin vihreä väri ei vain oikein tule oikeuksiinsa tuossa kuvassa, olisi pitänyt kuvata muussa valaistuksessa. Tosiaankin, itse tehtnynä saisikin mieluisia lohikäärmeitä - tokkopa minä osaisin. Jos rupeat savitouhuihin, tilaan sinulta heti figuurit!

Anne K-R kirjoitti...

Joo, ei tuosta arvaisi, että kaveri on vihreä. Enempi se näyttää ruskealta, jossa on hiukan oransseja läikkiä.

Arvaahan, mitä enemmän mietin, että muovailisin pitkästä aikaa savesta jotain, sen enemmän se kiinnostaa. Miun dreijakin, joka vaivalla rakenneltiin pari vuotta sitten, on ihan käyttämättömänä. Ja mosaiikkityötkin ovat jääneet taka-alalle! Kuinkas tässä näin on päässyt käymään?!

Iines J kirjoitti...

Hieno lohikäärmekoru ja jännät kirjantuet - en yhtään ihmettele, että ihastuit niihin.

-Anne- kirjoitti...

Kaima: Savitöitä olen halunnut päästä kokeilemaan esim. työväenopistossa. Yläasteella tehtiin jotain yritelmiä, mutta sitä ei voi laskea. Dreijaamisen opettelu olisi hauskaa.

Iines: Mun kirjahyllyni vaan on niin täynnä, etten tiedä mahtuisiko nuo oikeasti... mutta kyllä mä ne tahtoisin.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails