sunnuntaina, heinäkuuta 29, 2007

Haamujen aamu

Hangover Shelter


En olekaan herännyt krapulaisena sitten helmikuun, luulisin.
Eiliset suunnitelmani pettivät siis. Minullahan oli hieno ajatus kevyestä syömisestä ja aikaisesta kotiintulosta. Alussa kaikki menikin hyvin: Söin Sevillassa loistavan maalaissalaatin, jota voin lämpimästi suositella. Siinä oli jotain aivan loistavan makuista juustoakin. Jaettiin siinä syömisen sivussa pullo punkkuakin. Sitten innostuimme vielä ottamaan jälkkäriksi pullon kuoharia - ja sen jälkeen vielä toisen (S-etutarjous houkutteli). Kaiken kukkuraksi siirryttiin vielä Alvariin ottamaan parit lasilliset. Ja valomerkin jälkeen kotiin. Huokaus.

Well, kuten K. äskeisessä kommentissaan totesi, niin ei sitä rahaa tainut mennä kuin reilut 30 euroa, ja kun ottaa huomioon etten nykyään käy kovinkaan usein ulkona, niin voinen sallia tuollaisen repsahduksen. Ja oli kiva turista ihmisten kanssa, joita ei ole nähnyt vuoteen.

Minä en vaan pidä krapula-aamuista, koska herään silloin aina aikaisin, enkä saa enää unta. Sitten jos kaupan päälle on huono olo, niin siinä sitten kärvistellään. Tänäänkin heräsin 8.30 - toivottavasti alkaisi kohta nukuttaa, että pääsisin takaisin sänkyyn. Epäilen kyllä sitä, sillä join tuhottomaan aamujanooni tölkillisen RedDevil-energiajuomaa.

Lopuksi vielä julistan, että Alvar on mukava seurustelukapakki. Tykkään siitä. Ja naisten vessassa on hieno divaani. Sevillan vessa olikin vähemmän mukava, kun siellä oli kopit sellaista peilaavaa metallia - siinä joutui katselemaan itseään koko komeudessaan. Hui.

4 kommenttia:

Marikki kirjoitti...

Onko muuten jossain olemassa joku, joka siis oikeasti pitäisi krapula-aamuista?

-Anne- kirjoitti...

Marikki: Varmaan jossain on joku äärimmäisen pervertoitunut yksilö joka niistä nauttiikin.=)

Joskus muinoin minua nukutti krapula-aamuisin, eikä siis tarvinut kärsiä niin paljon, mutta nykyään se ei enää käy, mikä on ärsyttävää.

K. kirjoitti...

Täällä meni aamu suhteellisen samoissa kuvioissa. Kuudelta heräilin ensimmäistä kertaa, että jokohan tästä nousis kun ei nukutakkaan. Ja tosiaan ihmeellisiä krapulantapaisia, tosin hyvin lieviä, oireita täälläkin. Joku vanhuuden merkki kai sekin, että humaltuminen tuntui epämiellyttävältä. Siinä voisikin olla hyvä krapulanehkäisynyrkkisääntö: lopeta juominen, kun huomaat olevasi humalassa.

Iines J kirjoitti...

Kukapa sitä krapula-aamuista pitäisi... Meilläkin meni aika riehakkaaksi perjantai-ilta mökillä, kun maisteltiin Bacardi-rommia - noin puoli pulloa meni ja saunajuomat pohjana. Ihan hyvin selvisin aamupäivästä, ei tarvinnut ottaa buranaakaan (mies otti, hähää!).

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails