sunnuntaina, elokuuta 12, 2007

Makulöytöjä från Sverige

Ruotsissa käydessäni haluan aina käydä ruokakaupassa katsastamassa herkkuvalikoimat. Mukaan lähtee usein Gustafskorvia (herkullista hevosmakkaraa), Festis-juomaa tai OLW:n tilli-ruohosipulisipsejä. Lisäksi minun on aina saatava joku lapsuudesta tuttu jäätelö joka vaivuttaa minut sokeriseen nostalgiaan.

Reissullamme hengailimme hetken Åhlénsin tavaratalon ruokaosastolla, ja sieltähän löytyi jotain aivan loistavaa: Fun Light - mehumakuja joita Suomesta ei ainakaan vielä saa. Darling Rhubarb ja Amazing Grape. Molemmat ovat miellyttävän erilaisia kuin nämä täältä löytyvät, toisinaan turhan makeat maut. Etenkin greippiversio oli aivan loistava, ja sitä on saatava lisää! Toivottavasti alkavat tuoda niitä myös tänne.

Niin, ja Festistäkin olisi kiva saada tänne kauppoihin. Vinkiksi vaan maahantuojille.

P.S. Piti vielä kertoa kyseisen kaupan hassuista ostoskoreista. Niissä oli pyörät alla, ja pitkä kahva, josta koria pystyi vetämään perässään - aika näppärää putiikissa, jonka käytävät ovat liian kapeat suurille ostoskärryille.

2 kommenttia:

Haydee kirjoitti...

Ms Jäätine ostaa aina "tyynymuroja" mukaansa täältä, tosin nyt niitä on kai ruvennut löytymään Turustakin. Eli maahantuojat kuuntelee selkeesti meitä! :)

-Anne- kirjoitti...

Tyynymuroja en olekaan aikoihin syönyt... nyt rupesi tekemään mieli.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails