perjantaina, elokuuta 03, 2007

Nukkuisivat eri makuuhuoneissa tai jotain...

Lukiessani Aftonbladetista aamu-uutisia, törmäsin juttuun jenkkinaisesta, joka juuri on synnyttänyt seitsemännentoista lapsensa. Herranjumala sentään, ihmiset! Eikös maailma ole jo ylikansoitettu?

Luulisi, että tuollainen määrä kersoja talossa toimisi jonkinlaisena ehkäisynä, mutta ei näköjään. Sanovat olevansa valmiita hankkimaan vielä lisää lapsia. Tuon perheen on hankittava bussi päästäkseen liikkumaan yhdessä mihinkään. Enkä halua edes ajatella miten kyseisen daamin paikat ovat venyneet 126 raskauskuukauden ja 17 synnytyksen seurauksena.

Näköjään kaikilla kersoilla on nimi, joka alkaa J:llä. Ehkä lopettavat pentutehtailun, kun mahdolliset nimet loppuvat? Juttu kertoo myös, että kaikki lapset ovat kotiopetuksessa. Ei siis hetkeäkään hengähdysrauhaa. Ahdistaa jo pelkkä ajatus asiasta.

Hohhoijaa.

2 kommenttia:

K. kirjoitti...

Ilmankos kaikilla näytti olevan nimilaput rinnassa. :P

Luulen, että näin joskus dokkarin tuosta perheestä. Turha kai sanoa, että jotain lahkolaisia olivat ja raamattupiiri kokoontui joka sunnuntai suvun kesken.

Vaatii muuten aika kovat tulot tuommoisen katraan elättäminen tänä päivänä. Ennen muinoin esiteollisena aikana lapset olivat perheelle sentään ilmaista työvoimaa tienaten leipänsä siinä missä muutkin. Taisi ukko veljineen olla rakennusalalla. Veljien eukot eivät olleet lähteneet kilpavarusteluun mukaan.

Kai tuohonkin toimintaan voi jäädä koukkuun. Jotenkin tuli mieleen nämä lemmikkienjalostusintoilijat...kun on aina niin kiva katsoa, että millainen mistäkin risteytyksestä tuli. Lapsia tehdään täyttämään aikuisten tarpeita, kullakin omansa.

-Anne- kirjoitti...

Sitä minäkin mietin, että elävätkö omillaan, vai saavatko kenties avustuksia...

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails