lauantaina, syyskuuta 01, 2007

Keikalla on kivaa...

... jopa virtuaalisessa maailmassa. Tuhat Sanaa -blogin ja Sula Pinta -podcastin ansiosta tulin tässä pari päivää sitten tietoiseksi siitä, että Second Lifessä olisi tänään keikka. Haminalainen pumppu nimeltä LaiskaMies veti klo 18 keikan Yoen kievarissa. Oikeasti bändi soitti Haminassa treenikämpässään, ja ääni striimattiin Second Lifeen.

Päätinpä minäkin mennä todistamaan tätä tapahtumaa, enkä kyllä katunut. Paikalla oli kai noin kolmisenkymmentä avataria jotka jorasivat innokkaasti. Tilaisuuden aikana kuvattiin myös yhden biisin videota - voinpa vastedes kerskua että olen jonkun bändin musavideolla. ;-) Musiikkikin oli ihan hauskaa - suosikkibiisini oli Isillä on issias.

Avatarini Sibylla Snook joraa tuossa keskellä kuvaa punaisessa paidassa. Kuva suurenee klikkaamalla.

Minulla on vielä vähän totuttelemista tuohon toisen maailman kontrolleihin, mutta homma alkaa pikkuhiljaa sujua. Aluksi grafiikka näytti tällaisen nykyajan graafisesti huippuhienojen pelien pelaajalta vähän alkeelliselta, mutta ei se yhtään haittaa, siinä on omanlaisensa tunnelmansa.

Osasin jopa hakea itselleni LaiskaMies-keikkapaidan ja jopa pukea sen päälleni. Huomatkaa myös uusi kampaus.

2 kommenttia:

Iines J kirjoitti...

Vai tuollaista kaksoiselämää sä vietät. Sibylla on varsin vetävän näköinen avataari (menikö tuo nyt oikein) ja kampaus on cool. Hauskaa virtuaaliviikonloppua!

-Anne- kirjoitti...

Iines: Jep, bittiminäni senkun bilettää. =)

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails