torstaina, syyskuuta 20, 2007

Kilpailusta, matkustelusta ja harmaiden hapsien tenhosta

Tämä on epäreilua: Miksi KappAhlin Ruotsin sivuilla voi voittaa New Yorkin matkan, ja Suomen sivuilla vain 500 euron lahjakortin? Eipä silti, en ole mikään innokas matkustelija, joten lahjakortti olisi minulle paras vaihtoehto.

Siitä tulikin mieleeni, että tunnen itseni välillä ikään kuin kummajaiseksi, kun en tunne suurta halua matkustaa ja nähdä maailmaa. Nykyään tuntuu siltä kuin olisi pakko reissata milloin missäkin. Mutta minä kyllä viihdyn vallan mainiosti kotimaassa ja omassa pesässäni. Maailman menoa voin seurata töllöstä ja internetin välityksellä. Onko siinä muka jotain vikaa?

Ainakin olen ekologinen matkustamattomuudessani - eikös ne huvilennot saastuta maailmaa ihan tuhottomasti? Niin tekevät kyllä ruotsinlaivatkin, mutta niitä minun on ihan pakko käyttää välillä jos aion käydä äippää moikkaamassa. Mutta ei niitten laivojen välttämättä tarvisi kulkea joka päivä, eivät ne taineet tehdä sitä matkustajaliikenteen alkuaikoinakaan. Siis joskus aatamin aikana kun ryyppyristeilyistä ei vielä ollut tietoakaan.

Toki minäkin olen joskus ulkomailla käynyt, ja käyn varmaan joskus tulevaisuudessakin, mutta mikään kaukokaipuu minua ei vaivaa. Kotihiiri, nääs.

Ainiin, postaus alkoi KappAhlista, ja siihen se myös päättyy: Katsastin sivuilta nimittäin yrityksen uuden mainoksen, jota tähdittää Richard Gere. Gere kuuluu niihin miehiin, jotka paranevat vanhetessaan - nuorempana ei tehnyt minuun minkäänlaista vaikutusta, mutta kun hiukset alkoivat harmaantua, niin jotain tapahtui. Sama asia Sean Conneryn kanssa. Nykyään Connery kylläkin edustaa jo hieman liiallista kypsyyttä minun makuuni. Gerontofili en sentään ole.

2 kommenttia:

Iines J kirjoitti...

Toinen kotihiiri ilmoittautuu! Sä olet silti maailmanmatkaaja minuun verrattuna, käyt Ruotsissakin pari kertaa vuodessa. Mun viimeisestä ulkomaanmatkastani (Saksaan) on 20 vuotta ja pari vuotta aikaisemmin kävin Norjassa. Nyt koluamme miehen kanssa enää Suomenmaata kesäisin... Suunnittelemme käyntiä Ahvenanmaalla ensi kesänä ja se on melko pelottava ajatus - monen tunnin laivamatkakin, hui!

-Anne- kirjoitti...

Ihan Affenanmaalle saakka! Hui! =)

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails