lauantaina, syyskuuta 08, 2007

Saunaa ja pullaa

Kävin visiitillä kaverin luona Salossa. Asuvat kivasti pellon laidalla, ja kyllä siinä sielu lepäsi kun sai hengittää raitista ilmaa, nauttia hiljaisuudesta ja katsella peltomaisemia. Näin jopa tähtitaivaan!

Pihasaunakin lämmitettiin, ja se tarjosi niin lempeät löylyt että tällainen huonompikin saunoja jaksoi istua lauteilla piiiitkääään tuntematta heikotusta.


Ja koska eräs ystäväni on toivonut että kirjottaisin blogissani useimmin siitä, mitä keittiössäni tapahtuu, niin tässä nyt sitten yleisön pyynnöstä pullakuvaa:

Innostuin ennen Salon reissua leipomaan tuliaispullia. Ostin torilta muutaman omenan, pikoin ja keitin fariinisokerin ja kanelin kera pullien täytteeksi. Jostain syystä en kuitenkaan muistanut, että pullat pitäisi voidella ennen uuniin laittoa, joten pinnasta ei nyt tullut mitenkään nätti. Mutta pullalta maistui.

Keittiötapahtumista vielä sen verran, että jos sanonta "sirpaleet tuovat onnea" todella pitää paikkansa, minulle sattuu kohta varmaan jotain hyperübermahtavaa - tässä huushollissa kun on reilun viikon sisällä rikottu KOLME lasia! No, saanpa kaappiin tilaa uusille...

4 kommenttia:

Iines J kirjoitti...

Hah, Salossa ei monta peltoa ole, tiedän pitkästä kokemuksesta. Oletko varma, ettei sua viety vahingossa Perttelin, Perniön tai Halikon puolelle? Salohan aikoo liittää ko. kunnat itseensä, koska se haluaa enemmän peltoja. Näin on.

Anne K-R kirjoitti...

Njam, nuo pullat... Ei tuollaisia kuvia saa laittaa blogiin ihmisten kiusaksi.

-Anne- kirjoitti...

Iines: Taisin siis olla Salon ainoan pellon laidalla?=) Kyllä tuon käsittääkseni pitäisi ihan Salon puolella olla...

Kaima: Eipä minulla noita leivontakuvia sentään kovin usein täällä näy... Voisi kyllä alkaa leipomaan vähän useammin. Tosin se olisi tuhoisaa vyötärölleni.

Anne K-R kirjoitti...

Leivo vaan useammin ja lähetä osa tuotoksistasi tänne...

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails