tiistaina, lokakuuta 16, 2007

Koukussa

Jaahas, törmäsin uuteen koukuttavaan juttuun: Universe Wars -nettipeliin. Kyseessä on nettiselaimessa toimiva strateginen imperiumirakennuspeli. Siinä tehdään valintoja siitä, minkälaisia rakennuksia rakennetaan, kuinka monta työntekijää koulutetaan, kuinka monta työntekijää häärää minkäkin tehtävän kimpussa jne. Kannattaa myös lähettää tutkimusmatkailijoita etsimään uutta valloitettavaa maata. Myöhemmässä vaiheessa, kun ensin on keksitty sähkö ja siirrytty uudelle aikakaudelle, on myös mahdollista perustaa armeija ja vallata maata muilta pelaajilta.

En ole ennen pelannut tämänkaltaisia pelejä, ja yllätyin siitä että itse asiassa tunnun pitävän siitä. En ole koskaan pitänyt itseäni minään strategikkona.

Alla esimerkki miltä homma näyttää. Yhteenvetotaulukko kertoo mm. että minulla on 138 yksikköä maata, josta on käytössä 33 - minun kannattaa siis nopeasti rakentaa esim. taloja ja sitä kautta saada uusia asukkaita joita voin kouluttaa työntekijöiksi ja tutkijoiksi. Tutkijoita tarvitsenkin lisää, sillä kehityksen kannalta olisi tärkeää keksiä sähkö.Taidankin mennä antamaan muutaman rakennuskäskyn - ja lähetän pari heeboa etsimään kultasuonia joiden päälle rakentaa kultakaivos.

Ainiin, uutisia oikeasta elämästä: olin tänään työhaastattelussa, ja se tuntui menevän ihan ok. Nyt vain odotellaan - tosin haastateltavia on kymmenen, joten on vain 10% mahdollisuus että tärppää.

3 kommenttia:

Marikki kirjoitti...

Pidän peukkuja, että tärppää. Miltä se paikka vaikutti?

Anonyymi kirjoitti...

Jag håller tummarna!

www.travian.com skulle kanske vara nåt för dig :-)

L8

-Anne- kirjoitti...

Marikki: Tällä kertaa saa pitää peukkuja tiukemmin kuin edelliskerralla. Tämä paikka nimittäin vaikuttaa sellaiselta että voisin siellä viihtyäkin. Haastattelutilannekin oli ihan mukava.

L8: Tackar. Damn, Travian ser intressant ut - vet inte om jag vågar testa, ifall jag blir beroende... =)

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails