keskiviikkona, marraskuuta 14, 2007

Anne valittaa - taas kerran

Että tämä viikko onkin alkanut vastoinkäymisillä:

Maanantai-iltana valmistelin luentomateriaalia tiistaille. Olisin ennen nukkumaan menoa vielä tulostanut muistiinpanoni, mutta eihän siitä mitään tullut. Printteri tulosti kaksi ensimmäistä sivua, mutta kesken kolmannen se kone rupesi yhtäkkiä herjaamaan tietoliikennevirhettä. Siis MITEN printteri ja tietokone voivat hukata toisensa kesken tulostuksen?
Jääräpäänä en tietenkään hetkeen antanut periksi, vaan taistelin epätoivoisen urheasti myöhään yöhön - ja täysin turhaan. Edessä taitaa olla soitto johonkin sopivaan paikkaan mistä voisi saada apua.

Mielenterveystoimisto voisi olla yksi soiton kohde, sillä olin menettää järkeni viimeistään siinä vaiheessa kun aamulla huomasin että illalla tekemäni uusi Powerpoint-esityksen tiedosto oli vioittunut, eikä suostunut enää aukenemaan!. Onneksi huomasin sen kotona, enkä luennolla. Ei siinä auttanut muuta kuin ruveta kamalalla kiireellä väsäämään uutta. Onneksi minulla oli koneellani vanhempi versio, johon tein lisäyksiä, joten ei tarvinnut ihan alusta alkaa. Mutta harmaita hiuksia sain silti - enkä edes ehtinyt syödä kunnon aamiaista.

Enkä tänäänkään saanut olla täysin turvassa kohtalon ilkeämieliseltä kohtelulta - jumpassa viereisen jumpparin kuminauha katkesi ja lensi allekirjoittaneen lärviin. Onneksi en ollut ihan vieressä, joten nauha ei osunut sentään täydellä vauhdilla, mutta kirpaisi se silti.

Mitäköhän huomenna on tarjolla? Uskallanko edes nousta sängystä?

2 kommenttia:

Anne K-R kirjoitti...

Joopa. Koitin kommentoida, mutta eipä onnistunut. Uusintayritys.

Nuo siun tietotekniset ongelmasi kuulostavat kovin tutuilta. Alkoi tuskastuttaa ihan silkasta myötätunnosta.

-Anne- kirjoitti...

Kaima: Minua risoo erittäin paljon, sillä tällä kertaa en vain voi ymmärtää missä vika on...

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails