tiistaina, marraskuuta 06, 2007

Käsityöasiaa

Ajattelin tässä välissä esitellä kätteni työtä, kaverin jälkikasvulle neulomani nuttu:


Ohjeen nappasin Garnstudio & Drops design -sivustolta, ja lankana käytin Sandnes Garnin Lanett-lankaa, joka on vyötteen mukaan 100-prosenttista konepestävää merinovillaa. Tykkäsin erittäin paljon tuosta vihreästä väristä, josta tiedän lapsen äidinkin pitävän.

Eilen käväisin ensimmäistä kertaa Lankabaarissa ihastelemassa lanka- ja tilpehöörivalikoimaa, ja löysin sieltä aivan ihastuttavat napit:Nyt minulla on työn alla joululahjarukkaset, ja pitäisi jostain löytää fiksun näköinen pipon malli, koska Pulla-Armas tarvitsee jonkin päähineen nyt kun ilmat kylmenevät. Kohta aion myös käydä virkkaamaan joulukuuseen tähtösiä. Mikä ihmeen käsityövimma minuun yhtäkkiä on iskenyt?

6 kommenttia:

Anne K-R kirjoitti...

Wau! Kaima, sie olet taitava!

-Anne- kirjoitti...

Kiitos, kaima. (Annejen keksinäistä selkään taputtelua;D) Taitavuus on vielä kaukana, kun kaikista neuleista löytyy jotain kauneusvirheitä. Mielestäni tuon nutun hihat ovat jääneet ehkä vähän liian kapeiksi, mutta muuten malli oli kiva, koska se neulottiin yhtenä kappaleena.

Iines J kirjoitti...

Voi herttileiri sentään, onpa söpöjä - sekä nuttu että napit! Pahasti vaikuttaa siltä, että pesäntekovietti on iskemässä. Pulla-Armaksellekin pipo... Mutta virkatut tähdet joulukuuseen, se kuulostaa kaikkein oudoimmalta.

david santos kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
-Anne- kirjoitti...

Iines: Pesäntekovietti? Älä pelottele... Juu, ajattelin tosiaankin virkata pieniä tähtösiä ja tärkätä ne tukeviksi.

Anne K-R kirjoitti...

Miten olisi Annejen keskinäisen kehumisen kerho? Et jos kukaan muu ei meitä älyä kehua, niin sitten voidaan kehua toinen toistamme...

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails