perjantaina, marraskuuta 16, 2007

Ylistetty olkoon Cronenberg

Eilen oli Finnkinossa superpäivä, eli leffaliput maksoivat vain 5 euroa. Toki piti käyttää tilaisuus hyväksi ja mennä katsomaan David Cronenbergin Eastern Promises.

Cronenberg vahvisti asemansa ohjaajasuosikkinani. Oli taas niin miellyttävää katsottavaa että. Minua ei yleensä gangsteriteemaiset elokuvat kiinnosta, mutta tämä oli iloinen yllätys. Käsikirjoitus oli hyvä, näyttelijäsuoritukset miellyttäviä, ja tunnelma oli aivan loistava. Pidin erittäin paljon dialogista, joka oli paikoittain melko viipyilevääkin.

Vielä naisille (ja miksei myös miehille) tiedoksi: luvassa on Viggo Mortensenia kelteisillään. Kyseinen asia ei kyllä vaikuttanut arviooni elokuvasta ja sen hyvyydestä. Lupaan pyhästi. :-p

3 kommenttia:

marja kirjoitti...

Kaisa houkutteli minut katsomaan elokuvaa mainitsemalla sinun maininneen Viggon
housuttoman olemuksen:-P Muusta et ollut kuulemma puhunut! Dialogiahan siinä käytiin... Olisi ollut kivempaa, jos Viggo olisi ollut hieman herkemmässä tilassa silloin! HUI..Siis minähän tarkoitin vain, että olisi saanut hiukan romanttisempi kohtaus... Tietysti se on romanttista että on vain yksi, voimakkaasti tatuoitu mies, usean mustiin pukeutuneiden miesten kanssa kaakelilattialla! oh!

-Anne- kirjoitti...

Hohoo, näin luettuna se kyllä kuulostaa sopivan perverssin romanttiselta =p.
En juu viitsinyt pilata kenenkään katselua kertomalla missä yhteydessä koko komeus oli näytillä... kivaa kaakelibalettia.
Mutta eikös ollutkin MUUTENKIN hyvä leffa?

marja kirjoitti...

Olihan se.Hyviä näyttelijöitä, kamalaa venäläiskorostusta, tai ehkä ne puhuivatkin muutaman sanan ihan oikeesti venättä. Krapulapäivän elokuvaksi ehkä liian raskas! Minä kun tykkään krapulassa katsoa jotain kevyttä ja kuplivaa!

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails