sunnuntaina, joulukuuta 02, 2007

Mitä hittoa tämä Blogger taas touhuaa?

Huomasin juuri, että Bloggerin kommenttilootassa on tapahtunut muutos huonompaan: Siinä ei kommentoija voi linkittää omalle sivullensa, jollei ole Blogger-käyttäjä. Sehän on ihan idioottimaista. Nyt täytyy varmaan käydä ruikuttamassa Blogger-foorumilla... Toivottavasti asiaan tulisi muutos.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Käy vaan valittamassa meidän muidenkin Blogger-käyttäjien puolesta. Onkohan tuo kutsumanimi-kohta tarkoitettu muille? Mä kokeilin sitä jossain blogissa eikä linkitystä tapahtunut, vaikka olin kirjautunut Bloggeriin. Sua kommentoidessani mä käytän yleensä Vuodatus-osoitettani, mutta turha sitä nyt on käyttää, jos se ei linkity.

Myös Bloggerin kuvien suurennos on muuttunut - nyt kuva avautuu uuteen ikkunaan.

-Anne- kirjoitti...

Tämä on tosi ärsyttävää. Ilmeisesti tämä on jonkinlainen spammäysestojuttu, mutta minun mielestäni täysin vääränlainen sellainen. Kyllä on valituksen paikka.

Olli kirjoitti...

Vai sellasen tekijät.. ni jo on perseestä.

Olli kirjoitti...

Ja kaks kirjotusvirhettä sain tohonkin kommentin pätkään mahtumaan..

..tekiVät..
..nO jo on..

-Anne- kirjoitti...

Olli: Ei se oikeinkirjoitus aina niin helppoa ole... Vai ollaankos siellä maisteltu jouluglögiä joka vie kirjaimet sikinsokin? =D

Minä en tykkää ollenkaan tästä uudesta kommenttisysteemistä.

-Anne- kirjoitti...

Huomasin muuten juuri, että jos yritän klikata jotain kuvaa, niin se ei enää avaudukaan suurempana, vaan näytölle ponnahtaa kysymys että mihin haluan sen tallettaa... nyt kyllä rupeaa jo jurppimaan.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails