lauantaina, maaliskuuta 22, 2008

Järki käteen, kiitos!

Kyllä taas sapettaa.

Aamyöllä neljän jälkeen herään siihen kun naapuri raahaa baarista kotiinsa jatkoporukan, jonka mielestä on erittäin asiallista LAULAA rappukäytävässä!!! Kipusivat sitten johonkin yläkerrosten asuntoon ja siellä se mölyäminen sitten jatkui - kamalaa kolinaa ja pulinaa - ja kaiken lisäksi väänsivät stereoiden nupit kaakkoon. Hei haloo! Tunnin verran siinä ainakin tuli valvottua kun en saanut meteliltä nukutuksi, prk. Aamulla olisi tehnyt mieli häiritä todennäköisesti erittäin krapulaista porukkaa soittamalla postiluukusta täysillä jotain räkärokkia, tai vaihtoehtoisesti virsiä. Ikävä kyllä en tiedä kuka tuo syyllinen oli, joten kosto olisi voinut vahingossa osua täysin syyttömään naapurin mummoon.

Toinen sapetuksen aihe aiheutui kahvilakäynnistä. Kahvilassa on kamala ryysis, ja monessa pöydässä istuu myhäilevän näköisiä ukkeleita kupit tyhjinä. Edes silloin kun uudet asiakkaat seisovat tarjottimineen keskellä lattiaa ihmetellen minne pääsisivät istumaan, edes silloin nämä pullasta turpeat henkilöt eivät tee elettäkään antaakseen tilaa. Ärsyttävää. Minä ainakin pyrin antamaan tilaa uusille asiakkaille jos olen itse jo syönyt tai juonut. Jos kahvilassa on runsaasti tilaa, istuskelen toisinaan kauankin, mutta en ruuhka-aikana.

Niin, ja päivän kruunasi se kun vihdoin pääsimme kahvilapöytään, ja viereisessä pöydässä istui pariskunta erittäin kiukkuisen vauvan kanssa. Siinä melkein pää halkesi. Että osaa olla paha ääni...

2 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Joskus sattuu sellaisia tilanteita, että tosissaan ärsyttää. Ja yksi pahimmista on juuri naapureiden elämöinti, voi että se ottaa hermoon!

Tänään kaupungilla oli myös kiukkuisia ihmisiä ja lähdinkin sieltä aika sulavasti pois; Stokkalla kiirehti kuumuudessa ärtyneitä ihmisiä, meinasin ostaa yhden pääsiäislimpun, mutta jonot olivat joka kassalla valtavan pitkät! Ulos kävellessäni eräs pikkutyttö sanoi äidilleen ärtyisällä äänellä, että "no joku lelu!". Ajattelin, että pitikö sitä nyt leluostoksille lähteä juuri välipäivänä kiireessä. Joskus olen lähtenyt ostamaan lapsen kanssa lelun vaikka maanantai-iltana juuri ennen kaupan sulkemisaikaa; kylläpä saa rauhassa valita mitä ostaa!

Kahvilat olivat täpötäynnä täälläkin. Sieltäkään en viitsinyt sitä pääsiäislimppua jonottaa. Joten se limppu ostettiin loppujelopuksi lähikaupasta, jossa ei ollut jonoja lainkaan!!

No, kotiin on palattu taas hulinoista jatkamaan Pääsiäisen viettoa!

Tulipa pitkä vuodatus täältäkin!

-Anne- kirjoitti...

minä ostin koko pyhän ruuat jo keskiviikkona, ettei tarttenut tänään lähteä kauppoihin tungeksimaan. Hermothan siinä olisi mennyt.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails