lauantaina, maaliskuuta 08, 2008

Ohjelmaähkyä

Tänä viikonloppuna kaapeliverkossa näkyy ties kuinka monta kanavaa ilmaiseksi. Selailin niitä läpi, ja meinasin uupua puolessavälissä. Ärsyttää suuresti että minulta jäi huomaamatta se, että joltain kanavalta tuli David Cronenbergin ohjaama Dead Ringers, jossa Jeremy Irons tekee loistavan työn kaksoisroolissa. Olisin halunnut nähdä sen uudestaan ja ottaa talteen. Se kylläkin on elokuva, jonka jälkeen ei ehkä heti halua mennä gynekologille... puistatus.

Iloinen asia on, että nyt näkyy myös Ruotsin kanavat, joten voin nähdä viisukarsintaa ihan reaaliaikaisesti - jee! Siellä on nyt meneillään viimeinen karsinta ennen ensi viikon finaalia. Kilpailussa mukana mm vanha kunnon Nordman ja schlaageridiiva la Carola.

Nyt menen tapittamaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Antennitaloissa ei ollut mitään kanavaesittelyjä, plääh! Pitäisihän sitä kerran päästä katsomaan NAISTENKANAVAA, kun sellainenkin on.

-Anne- kirjoitti...

Mä olin vähän pettynyt noihin maikkarin lisäkanaviin, tuntuivat olevan aika höttöä. Ainoa mikä mua kiinnostaisi, olisi tietysti scifikanava - sieltä tuli kaikkea kivaa Avaruusasema alfasta lähtien.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails