keskiviikkona, huhtikuuta 30, 2008

Huh hellettä

Kai se kesäkausi nyt sitten on alkanut - ainakin hetkellisesti.
Eilen istuimme ensimmäistä kertaa tänä vuonna jokirannassa Café Artin terassilla - minä tietenkin nautiskelin mocchachinosta ja Pulla-Armas aivan taivaallisesta mustaherukka-valkosuklaatortusta.

Äsken kun kävin Citymarketissa näin kesän ensimmäisen paidattoman miehen. Tekisi mieleni tietää, tuleeko se sälli muutaman päivän kuluttua makaamaan vilustuneena vällyjen välissä - vaikka ulkona olikin niin lämmin, että takki oli liikaa, niin en minä sentään olisi kaikkia palttoita päältäni heittänyt.

Tässä lämmössä on se mukava puoli että voin pitää parvekkeen ovea auki koko päivän, ja Pico voi tulla ja mennä miten haluaa. Enimmäkseen äijä kyllä makaa parvekkeella vanhassa, rähjäisessä suklaamunalaatikossa joka on vuorattu tyynyllä ja vanhalla neulepuserolla.

Se, mikä kesän tulossa EI miellytä, on kaiken maailman pörriäiset ja öttiäiset. Kun on kammo, niin on kammo. Löysin talvella parvekepöydän alta ampiaispesän alun, ja sekin puistatti niin paljon, etten ole vieläkään saanut sitä siivottua veks.

Ans kattoo kuinka moni tyyppi joudutaan tänään nostamaan (tai myöhemmin naaraamaan) joesta, kun vappuaatoksi tuli näin kaunis ilma. Kohta alkaa varmaan kaduilla kuulumaan örvellystä, sen verran mäyräkoiria näin kannettavan kaupasta...

Teille muille, jotka osaatte käyttäytyä vaikka onkin lämmin ja juhlapäivä, minä toivotan oikein mukavaa vappua ja leppoisaa huomista vapaapäivää. Alla muutaman vuoden kuva allekirjoittaneesta lainavappupallon kera. Kuvasta ei ehkä näy, mutta siinä lukee että Minusta tulee isona insinööri - ehkä olisi minustakin kannattanut tulla... (myssykään ei muuten ole oma, sen takia se silmillä roikkuukin...)

8 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Noniin, päiväsaikana kaupungilla käyty ja nyt kotona koko loppuaaton.

Olipas kiva kun kuvassa vähän paljastit itseäsikin, siis kasvoja ;-)

Niin lämmintä on täälläkin ollut, että vähän aikaa oli taivaalla aivan kuin ukkospilviä. Se oli jännä ilmiö.

Anne K-R kirjoitti...

Tänään oli tosi lämmintä, auringossa oli suorastaan kuuma. Kun kävin iltapäiväkävelyllä haukkujen kanssa, Vikke oli tehdä lakon liiallisen kuumuuden takia. Voi raukkaa.

Hauskaa vappua!

henna kirjoitti...

Ihmeellisen lämmin ilma kieltämättä. Varmaan kun lämmin kausi menee pian ohitse, saa vastaavaa odottaa aikaisintaan kesäkuun loppupuolella. (Hieman pessimistinen ajattelutapa, myönnän ja tunnustan.)

Hauskaa vappua! :)

Anonyymi kirjoitti...

Pico viettää just sellaista elämää, mistä mä juuri nyt uneksin: saa olla ja löhöillä vaan ja ruoka tuodaan nenän eteen.

Hauska vappukuva! Me otettiin yo-lakit tänään esiin ja napattiin pari valokuvaa ulkona, drinksuina tukevat jäätelöpirtelöt. Nam! Vahinko, että tänään aurinko ei paista, mutta onneksi on sentään lämmintä.

marja kirjoitti...

hmmm.. ja tolleen ollaan sitten poseerattu yhdessä, kotona ei kyllä kerrota mitään tommosista, että lainasinpa jollekin epämääräiselle naiselle lakkiani ja se koski mun palloonkin:=}

marja kirjoitti...

ai nyt tajuan, se taitaa olla pari vuotta vanha kuva, eräistä tupareista?

-Anne- kirjoitti...

Marja: Tunnistit sitten, vaikkei paljoa näykään. =)
Juu, tupareista muutaman vuoden takaa - etkös säkin ollut paikalla?

Ja minähän OLEN todella epämääräinen nainen... xD

marja kirjoitti...

juu, kyllä mä insinöörini tunnistan.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails