tiistaina, toukokuuta 06, 2008

Annen Arkiset Asiat - muotiblogi?

Blogilistalla on tapahtunut uudistuksia, siellä on ihan tuoreet näkymät.

Ihan kivalta näyttää näin ensikatsomalta, en tosin ole ehtinyt kovinkaan paljoa uutuuksiin vielä tutustumaan, koska meinasin pistää jälkkärirahkani väärään kurkkuun katsoessani oman blogini tietoja. Katsokaapas noita avainsanoja:

Tuota... indierock, musiikki ja valokuvaus ovat ihan kuvaavia asiasanoja. Mutta että tyyli- ja muotiblogi? http://planetsmilies.net/happy-smiley-8833.gif
Kyllä täältä on tyyli ja muoti kaukana...

Jollain automatiikalla nuo avainsanat lienee poimittu, täytyy kurkata saako niitä muokattua. Mutta miten ihmeessä minun blogistani on jotain muotia tai tyyliä löytynyt? Höh.

Aijuu, ja nyt kun katson tarkemmin, niin huomaan ettei tuo tilaajamääräkään liene ihan kohdallaan, viime kerralla kun katsoin, tilaajia oli 14. Epäilen, että tänne olisi yhtäkkiä tullut neljänsadan ihmisen ryntäys. =D

Penikkatautia varmaan.

Lupaamani Naantalikuvat (tai kuva, ei tullut kovinkaan montaa näytettävän arvoista otosta) tulevat kohta. Olen viime päivinä yrittänyt rajoittaa koneella istumista, koska hartiat jumittuivat.

Ainiin, ja mahdollisille Nine Inch Nails-faneille, jotka jostain syystä eivät vielä ole tietoisia siitä, minkä uutisen Trent Reznor parisen viikkoa sitten lupaili julkistaa, voin kertoa että se paljastui eilen: se oli sitten kokonainen uusi, ilmaiseksi ladattavissa oleva NIN-albumi, The Slip. Trent on kuin mikäkin ylikierroksilla käyvä joulupukki - tavaraa tulee koko ajan ja sitä jaetaan avokätisesti kaikille.
http://planetsmilies.net/happy-smiley-8836.gif

3 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Aika moni on ollut ihmeissään tämän blogilistauudistuksen kanssa ja kommentoin eräällekin, että taisi käydä kuin Sampo pankin uudistukselle: meni kaikki entistä sekaisemmaksi!

Minunkin avainsanoiksi oli laitettu muoti, kengät, tyyli...Apua! Enhän minä niistä ikinä kirjoita kun ei ole mun juttu niistä kirjoittaa!

Jospa siellä blogilistalla on ollut töissä miehiä, jotka ajattelee, että kun on naisen blogista kyse niin laitetaan kaikille varmuuden vuoksi kengät, muoti, ompelu ja askartelu...

Miten näihin kömmähdyksiin voi puuttua, voiko niitä korjata sieltä, vai korjaantuvatkohan itsestään. Nähtäväksi jää.

-Anne- kirjoitti...

Tänään asiasanat näyttivät olevan kohdallaan.

Anonyymi kirjoitti...

Eilinen Blogilista oli sekä hupaisa että ärsyttävä. Kun katselin Blogilistan suosikkieni tietoja, niin monessa peräkkäisessä blogissa oli ihan samat tiedot, kävijämäärät, asiasanat jne. Jostain muualta ne siis tulivat kuin ko. blogeista. No, tänään ovat saaneet korjatuksi ajossa tapahtuneet virheet, joten enää emme saa nauttia mahtavista kävijämääristä. =(

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails