keskiviikkona, toukokuuta 14, 2008

Pitkästä aikaa viihteelle

Väsyttää, mutta pakko jaksaa vielä tiskata. Kohta ystäväni S. saapuu, ja sitä ennen pitäisi olla paikat puunattuna, etenkin kun kyseessä on allergikko.

Lupauduin tänään lähtemään Onnelaan katsastamaan Cristal Snowta livenä. Siis Onnelaan... Minä. Ei ehkä ole ihan eniten minun tyylinen paikka, mutta eiköhän sitä reippaalla urheilumielellä pärjää. Hassua oikeastaan, joskus 90-luvulla ramppasin diskottelemassa joka viikonloppu ja usein jopa viikollakin, nykyään ei enää innostaisi ollenkaan mennä moisiin paikkoihin. No, ollaanhan tässä vanhettu - minulla ei ole kovinkaan paljoa yhteistä parikymppisten klubittajien kanssa. Ennemminkin istuisin baarissa tai jossain rock-klubilla. Itse asiassa minusta on vanhan lisäksi tainut tulla epäsosiaalinen - vieraiden ihmisten kanssa baarissa jutustelu ei jaksa oikein kiinnostaa. Syynä lienee sekin, että baarissa seuraan tarrautuu yleensä sen sortin tyyppejä joita ei jaksaisi kuunnella taikka katsella tippaakaan.

Kai minun on nyt sitten hyökättävä sen tiskivuoren kimppuun. Voisi varmaan ottaa kupin kahviakin, että täti jaksaa sitten klubittaa. =)

2 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Siitäkinhän sen oman vanhenemisen huomaa kun ei meinaa jaksaa, siis niitä kellonaikoja! Että mennä johonkin Onnelaan siinä vähän ennen puolta yötä ja sitten neljän aikaan aamuyöstä kotiin..
Hauskaa iltaa teille! Toivottavasti saat aamulla nukkua pitkään!

Cristal Snow kuullostaa mielenkiintoiselta tapaukselta, ajatteles jos hän ois päässyt edustamaan Suomea Euroviisuissa. Ois voinut hyvinkin sijoittua!

-Anne- kirjoitti...

Juu, en minä lähtisikään jossen saisi nukkua. Ja me ollaan C:n toimesta päästy "vip-listalle", joten ei tartte pistää rahaa sisäänpääsyyn, jee.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails