lauantaina, toukokuuta 24, 2008

Viisustudiosta, iltaa

Perinteinen viisustudiomme kokoontuu tänä vuonna Espoossa. Olemme varustautuneet hyvällä ruualla ja juomalla, ja tilaisuutta varten on jopa hankittu uudet kaiuttimet subbarilla.

Jos äänestän, niin äänestän Turkkia, mutta veikkaan että voiton vie Ukraina. Suomi voi ehkä sijoittua neljänneksi, jos hevikansa innostuu äänestämään. Yllättäen sekin biisi on alkanut tuntumaan yhä paremmalta. Sekin on varmaan suorassa yhteydessä nautitun skumpan määrään.

Ei nyt sen enempää, raati siirtyy pikkuhiljaa saunan lauteille.

5 kommenttia:

Liljeholmsbron kirjoitti...

Täällä pisteitä Tukholmasta
Vuoden 2008 Voittaia on ....On....
PORTUGALI !
Toinen sija ..........ISRAEL
Kolmas .........Ruotsi
Neljäs .....Serbia
Viides ...........Norja

Hauskaa iltaa :D

-Anne- kirjoitti...

Hejsan Stockholm.
Katsotaan kenen veikkaus osuu oikeaan =). Nyt jännätään.

Sooloilija kirjoitti...

Äänestys loppui juuri. Annoin äänen, vähän lasteni puolesta, Espanjalle. Itse pidin Norjasta eniten, ja sillekin lähti yksi tekstari.

Anonyymi kirjoitti...

Joko Espoon viisustudio on hereillä? Ennakkosuosikit eivät näköjään pärjänneet - eikä varsinkaan Suomi. En ole lukenut yhtään Teräsbetonin haastattelua, mutta tuskin bändi kovin pettynyt oli. Voittobiisi oli minusta ihan jees, mutta itse äänestin lapsekasta Bosnia & Hertzegovinan kappaletta.

-Anne- kirjoitti...

Viisuilu on rankkaa, ja eilinen päivä meni nuokkuessa. (Tosin käytiin myös lenkillä). Nyt olen palannut Turkuseen, ja jälkipuintia seuraa pian.

Iines: Minäkin olen oppinut pitämään yhä enemmän siitä Bosnia-Herzegovinan kipaleesta, siinä on jotain naivistisen viehättävää.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails