perjantaina, kesäkuuta 06, 2008

Ärsyttävää hypetystä

Pidän kovasti Sinkkuelämää-sarjasta, ja olenkin katsonut sen aina kun töllössä on näytetty uusintoja. Kun aikoinaan ilmoitettiin, että Sinkkuelämä-elokuvaa ollaan tekemässä, ajattelin tietysti että täytyyhän se katsoa.

Nyt kyseisestä leffasta on kuitenkin kohkattu niin paljon, että alkaa kiinnostus melkein hiipua. On kaiken maailman kohupaljastuksia, tyylivinkkejä, testejä jne. Eilen uutisissa oli juttu porukasta, joka oli etukäteen hankkinut itsellensä kyseisen leffan ja piti sen tiimoilta teemabileet. Minusta oli hiukan vaivaannuttavaa katsoa kuinka nämä ihmiset esittelivät hahmojaan uutiskameralle. En tiedä miksi juuri se vaikutti niin pöllöltä - ei minua ärsytä esim. Star Wars-friikkien fanibileet...

Kai se leffa on silti kesän aikana käytävä kurkkaamassa, kun on kavereiden kanssa ollut siitä puhetta. Mutta sen yltiöpäisen hypetyksen voisi kyllä jo lopettaa.

3 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Samaa mieltä täällä. Eräs mies kysyi minulta aionko mennä katsomaan elokuvaa. Vastasin, että periaatteessa kyllä, mutta käytännössä ärsyttää. Ja ärsyttää Sinkkuelämän 'filosofia': se, että elämän tärkein asia on löytää MIES! En voi käsittää sellaista miestenmetsästystä ja vouhkaamista asiasta, itsensä puunaamista ja pukemista, miestä varten..
Keskenkasvuisia naisia!!!

Mutta kyllä minä siitä sarjasta jotenkin kuitenkin tykkäsin. Siitä ystävyydestä. Ja siitä, että se oli niin mahtavasti tehty sarja, suurella rahalla ja autenttisissa paikoissa kuvattu..

Ehkä minutkin sitten kuitenkin löytää joku kerta sitä elokuvaa katsomassa..

-Anne- kirjoitti...

Kovin miehenhakukeskeistä se tosiaan on ollut. Ikävä kyllä oikeassakin elämässä on olemassa naisia jotka eivät osaa elää ilman miestä rinnallaan. Minun on hyvin vaikea ymmärtää sitä, koska olen aina ollut hyvin itsenäinen.

Sooloilija kirjoitti...

No juu, nyt se on sitten käyty oikein elokuvissa katsomassa. Ja pakko myöntää; niin hyvin tehty, että saivat minut kyynelehtimään vähän väliä, ja myös nauramaan..
Lisää blogissani.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails