sunnuntaina, kesäkuuta 29, 2008

Suomi ja kesä

Ei, en aio valittaa sitä, että Suomen kesä on sateinen ja kurja. Vaan sitä, että tämä maa pysähtyy kesän ajaksi.

Olisimme eilen menneet syömään paikalliseen pikkuiseen ruokapaikkaan, mutta tyrmistykseksemme ovessa luki että paikka on kesälauantait kiinni. Pöh. Miksi ihmeessä kesällä rajoitetaan aukioloaikoja? Eivät kaikki lähde kuukaudeksi korpeen mökkeilemään, vaan kaupungissa on yhä ihmisiä, jotka haluaisivat palvelua. Ja esim. Turussa käy kesäaikaan varmaan myös turisteja, jotka nyt joutuvat ihmettelemään hassuja aukioloaikoja.

Mälsää.

2 kommenttia:

Mikaela kirjoitti...

Aivan! Ja tv:ssä ja radiossa toitotetaan että nyt kun on lomat, sitä sun tätä, jaadijaada... ei kaikki ole automaattisesti lomalla heinäkuussa, itsellänikin on syyskuussa. Ärsyttää se kuvitelma että koko Suomi on heinäkuun lomalla ja lounaspaikat päivisin kiinni..

Sooloilija kirjoitti...

Samoja tunnelmia täälläkin. Olisin mennyt eräälle kirppikselle sunnuntaina, mutta se on kesäajan kiinni sunnuntaisin, vaikka onkin muulloin aina auki myös sunnuntaisin. Ja joku muukin paikka oli kiinni (en nyt muista mikä kun niitä on niin monia) vain sen vuoksi, että nyt on kesä. No silloinhan sitä monilla olisi juuri sitä AIKAA käydä erinäisissä paikoissa.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails