lauantaina, heinäkuuta 12, 2008

Taasko sitä pökkelöä on katsottava?

Suosikkipelejäni pc:lle on ollut Max Payne 1 & 2. Lokakuussa tulemme näkemään Max Paynen myös valkokankaalla. Ihan kiva... mutta: pääosassa heiluu Mark Wahlberg, josta en pidä sitten ollenkaan. Mark ei ollenkaan vastaa mielikuvaani Maxista, eikä tämän tyyli muutenkaan miellytä. Valitinkin miehen pökkelömäisyydestä jokunen aika sitten The Happening-postauksessani. Voi huokaus sentään. Mutta kai minä tuon silti katsomaan menen...Nippelitietona kerron tässä vielä että Max Payne on suomalaisen Remedy Entertainment -yrityksen kehittelemä peli. Ja kakkososassa kuultiin Poets of the fallin ensisinkku "Late Goodbye", joka sai suuren suosion.

5 kommenttia:

Yvioon kirjoitti...

Pelaan itse tietokonepelejä ja lähinnä strategiapelejä. Millainen tuo pelisi oikein on? Ihan vieras mulle.

-Anne- kirjoitti...

Minulle strategiapelit ovat hieman oudompia. Olen jotain joskus yrittänyt pelata, mutta kärsivällisyys ei riittänyt. =)

Max Payne on jo muutaman vuoden vanha film noir-henkinen poliisithrilleri-ammuskelupeli. Se oli aikoinaan kovinkin hienon näköinen.

Anonyymi kirjoitti...

Peli on mulle liian "vaikea" koska mä en osaa tähdätä ja ampua vaikka elämä riippuis siitä. Niinkuin periaatteessa riippuukin! Mutta mä tykkäsin trailerista ja jopa Markista mutta mulla onkin se Marky Mark-kompleksi ;O) Lisäksi tunnen yhden pelin tekijöistä...

Tintti kirjoitti...

The Happening oli ärsyttävä elokuva. Hermostuin ihan tosissani, kun hyvistä aineksista oli tehty näin kökkö pätkä. Ehkä herra M:n ei pitäisi yrittää tehdä kaikkea itse, sillä leffassa oli kohtauksia jotka tarinan takia olisi selvästi pitänyt jättää pois tai sitten niden olemassa olo olisi pitänyt perustella muutenkin, kuin että se on jostain kumman syystä ohjaajalle tärkeä. Näyttelijätkin oli ihan kipsissä koko kuoro. Parasta leffassa oli juliste, se jo kertookin melkein koko jutun. Vain puut puuttuu. Pelejä en pelaa, paisti Msytiä Olen muutenkin liikaa koneen ääressä työ takia. Tai sitten vaan liian taukki.

-Anne- kirjoitti...

Mikaela: Marky Mark-kompleksi, vai? Minulta meni aikoinaan kyseisen artistin tuotanto ihan ohi. Olen kai immuuni räppääjille. =D Hatunnosto pelintekijäystävällesi, se oli hieno peli.

Tintti: JOkin siinä elokuvassa kyllä oli pielessä. En oikein tiennyt miten siihen tulisi suhtautua.
Ei minunkaan pitäisi pelailla kun muutenkin istun koneella kaiket päivät. Niska kärsii. Paitsi nykyään olen siirtynyt Xboxin pariin, siinä kun voi relata sohvalla. =)
Myst on muuten sellainen peli jota olen joskus ajatellut kokeilla.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails