perjantaina, lokakuuta 03, 2008

Köh köh ja niisk

Kyllä vain. Flunssassa taas ollaan - edellisestä kerrasta taisi olla peräti kuukausi. Viime yön nukkumisesta ei meinannut tulla mitään, ja jäin tänään suosiolla viettämään saikkaria. Toivon että tauti menisi nopeasti ohi, ettei tarvitsisi kauaa kärvistellä. Inhottavinta tässä on kurkkukipu, kuin olisi niellyt hiekkapaperia...

Tänään piti mennä kirjamessuillekin, vaan eipä mennäkään - jos huomenna on parempi olo, niin ehkä menen silloin. Kirjamessut ovat kivat, etenkin kun niiden yhteydessä on viime vuosina järjestetty ruokamessutkin. Tosin minä en viitsisi maksaa pääsylipusta päästäkseni kuluttamaan, joten olen mennyt vain jos olen saanut jostain vapaalipun.

Olen muuten silmiäni pyöritellen seurannut keskustelua liittyen Lapin Kansan päätoimittajajupakkaan. On surullista huomata kuinka paljon suvaitsemattomia ihmisiä Suomessa yhä on... hohhoijaa.

Mutta nyt taas päikkäreille, että tauti väistyisi. Sitten blogikierrokselle.

2 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Terveisiä sinne sairastajalle toiselta sairastajalta.
Kirjamessut on ihania, kävin täällä Oulussa keväällä. Ainoa häiritsevä tekijä oli se, että olisi haluttanut ostaa niin paljon kirjoja, ja rahavarat olivat rajalliset.

Messujen hinnat hipovat pilviä. Täälläkin olisi pian tulossa Käsityömessut, joiden pääsymaksu on peräti 10 euroa/henki. Minusta se lisää jo ennestään kalliiden käsityötavaroiden hintaa..

Mielestäni Tarja Halonen hyvin kommentoi tätä 'jupakkaa' sanoen olevansa hämillään vai oliko se hämmästynyt. Ja Liisa Jaakonsaari (oululainen ja suorasanainen kun on) sanoi eduskunnan kyselytunnilla myös hyvin, että 'Kommentoikaa nyt edes' ja katsoi kohti ministereitä. Hyvä, että asiasta nousi näin iso haloo. Onhan se lähes ennakkotapaus maassamme. Vai onko?

-Anne- kirjoitti...

Minusta jotenkin tuntuu typerältä että joutuu maksamaan siitä, että pääsee kuluttamaan...

Seuraan mielenkiinnolla, että miten tuossa jupakassa käy. Näitä syrjimistapauksia lienee runsaasti, mutta eivät ole kai aiemmin nousseet näin julkisuuteen.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails