sunnuntaina, tammikuuta 18, 2009

Meluhaitoista kuorolaulantaan

Kerrostaloelämä on toisaalta helppoa, toisaalta täällä on kaikenlaisia meluhaittoja. Kersoista on erittäin hauskaa äännellä rappukäytävässä, koska kaikuu niin kivasti, tyypit bilettää ja kääntää nupit kaakkoon, tehdään remontteja aamuseitsemästä alkaen jne.

Eilen iltapäivällä kun menin kylpyhuoneeseen, ihmettelin että mikä hemmetin mökä ilmastointikanavia pitkin nyt kantautuu. Hetken kuunneltuani totesin, että jossain on joukko eläkeläisiä (äänistä päätellen) harjoittelemassa Uralin pihlaja -lauluesitystä. Ikävä sanoa, mutta oli hieman epävireistä, eivät taitaisi pärjätä missään kuorokilpailuissa.

Mistä sain mukavan aasinsillan töllöttimen tulevan ohjelmiston kommentoimiseen: Kuorokilpailujahan järjestetään kohta sekä Ylen että Nelosen toimesta. Tuota Nelosen Kuorosotaa ajattelin ainakin kurkata, sillä siinä on potentiaalia. Olen nimittäin katsonut Ruotsin ohjelman toista tuotantokautta, ja se on ollut ihan viihdyttävää. Ja osallistujillakin näyttäisi olevan hauskaa. Ja nyt tulee se kohta missä minä haikailen, että olisipa kiva päästä laulamaan jne jne. Olen muuten lapsena laulanut muutaman vuoden kuorossa, mutta tänä päivänä tuskin pääsisin mistään koelauluista läpi muuta kuin johonkin soraäänikuoroon.

Niin tuosta ohjelmasta vielä sen verran, että olenko ainoa joka on lopen kyllästynyt siihen että nykyajan kisoissa äänestetään aina joka jaksossa joku pois? Eikö voitaisi vetää koko ohjelmasarja läpi ja viimeisessä jaksossa äänestää voittaja? Olisi vähemmän tylyä.

5 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Kyllä, tuo pudotuspelisysteemi todella kyllästyttää. Se noudattelee niin samaa kaavaa aina. On muka jännittävä, muttei kuitenkaan oikein ole..

Uhosin kyllä täällä kotona, etten katso Kuorosotaa, ihan vain sen vuoksi, että sitä on mainostettu LIIKAA. Ihan joka välissä,varmaan kuukauden ajan. Ja jos sallit sanoa, en voi sietää sitä kikattavaa Christina Wheeleriä. Ja kuka hän muuten edes on, laulajako?

-Anne- kirjoitti...

Kristiina on alunperin tullut tutuksi Tilt-peliohjelman juontajana. Juontajana en kyllä oikein ole pitänyt hänestä, en tiedä miksi. Ennemminkin kuuntelen kuin katselen - Sain hänen levynsä joululahjaksi, en ole sitä vielä kovin paljon kuunnellut, mutta siinä on jotain ihan hyviä biisejä.

Iinuska kirjoitti...

Mä aion myös katsoa Kuorosotaa, vaikka eilinen esittelyjakso jäi väliin. Hyviä esityksiä katselisi vaikka kuinka monta kertaa, joten ikävää, että aina pitää pudottaa joku esittäjistä pois. Jos kuoroja on vain 6, niin ne voisivat kaikki kisata loppuun asti.

Mikaela kirjoitti...

Sinulle on haaste blogissani :O)

Mikaela kirjoitti...

Ja heti tämänjälkeen huomasin että sinut on jo haastettu. Kutsu mua puusilmäksi vaan ;O)

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails